Hvordan koble til SmartThings på vaskemaskinen min?

SmartThings er en funksjon som på praktisk vis kontrollerer og styrer smartapparater i hjemmet og IoT-enheter (Tingenes internett) med en smarttelefon. Fra utsiden kan du overvåke og kontrollere statusen på forskjellige enheter som smartenheter, husholdningsapparater, TV-er, høyttalere osv. som er registrert på serveren. Det er en neste generasjons plattformtjeneste som forener Samsungs produkter som en åpen kilde-plattform som kan kobles til ikke bare våre produkter, men også andre IoT-er.

Sjekke kravene til tilkobling

SmartThings i livet.

Før du kobler smarttelefonen din til vaskemaskinen, så forsikre deg om at følgende krav er oppfylt:

Major information codes

Android

iOS (telefon)

OS

Android 6.0 eller høyere

iOS 10.0 eller høyere

Type enhet

Smarttelefon, nettbrett

iPhone 6 eller høyere, iPad

Minne

2 GB eller mer

2 GB eller mer

Støttet oppløsning

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

Kriterier for forhåndslasting av app

Minne 2 GB eller mer

Bluetooth-profil 4.0 eller høyere

Terminal i stand til Wi-Fi-speiling

Minne 2 GB eller mer

Bluetooth-profil 4.0 eller høyere

Terminal i stand til Wi-Fi-speiling

• På smarttelefonen din: Trykk på Innstillinger → Tilkobling → Wi-Fi → Velg en ruter å koble til (skriv inn passordet når du angir sikkerhet).
  • Når tilkoblingen er gjennomført, blir den valgte ruteren i det aktuelle nettverket bekreftet som “tilkoblet”.

Merknad:

• Ruternavn (SSID) står på engelsk, symboler og tall (spesialtegn støttes ikke).
  • En 2,4 GHz tilkobling må være tilgjengelig når du kobler en vaskemaskin til Wi-Fi-nettverket.
  • Minst 3 Wi-Fi-nettverksignalbjelker bør vises.
  • Når du kobler husholdningsapparatet ditt til smarttelefonen med SmartThings, så sørg for at begge enhetene er koblet til samme ruter.
  • Last ned og installer SmartThings-appen fra markedene (Google Play Store, Apple App Store eller Samsung Galaxy-apper).
  • For å finne appen, bruk nøkkelordet “SmartThings”.
  • Du må logge på en Samsung-konto før du kan bruke SmartThings-appen.
  • For å sette opp en Samsung-konto, kan du følge instruksjonene gitt av SmartThings-appen.
  • Eller, hvis du har en Samsung smarttelefon, kan du legge til Samsung-kontoen din når du setter opp appen på smarttelefonen din. Så vil den automatisk logge inn på Samsung-kontoen din.

1. Sørg først for at vaskemaskinen og Wi-Fi-ruteren har blitt koblet til strøm.

2. Start SmartThings-appen. Trykk på pluss-knappen, og velg [Legg til enhet] på startskjermbildet.

Trykk på pluss-knappen og velg legg til enhet.

3. Velg [Vaskemaskin].

Velg vaskemaskin.

4. Trykk på knappen [Start].

5. Velg foretrukket plassering og rom for vaskemaskinen.

Velg plassering og rom.

6. Trykk på og hold inne [Smart Control]-knappen inntil AP vises på skjermen.

For FlexWash, trykk på [Smart Control]-knappen på den frontmatede vaskemaskinen.

Hvis vaskemaskinen din har en LCD berøringsskjerm, gå til [Innstillinger] og trykk på [Easy Connection].

Gå innstillinger og trykk på easy connection.

Neste trinn for Android-brukere

7. Angi Wi-Fi-opplysningene for å koble enheten til et Wi-Fi-nettverk.

Angi wi-fi-opplysningene.

8. Vent til vaskemaskinen er registrert på Samsung-kontoen din.

9. Registreringen er fullført. Angi navnet på vaskemaskinen.

Angi navnet på vaskemaskinen.

Neste trinn for iOS-brukere (iPhone)

6. Trykk på Neste på den nederste skjermen.

Trykk på neste.

7. På din iPhone åpner du appen Innstillinger og går til Wi-Fi for å koble til nettverksnavnet som starter med vaskemaskin.

Passordet er 1111122222 (“1” 5 ganger og “2” 5 ganger).

Åpne appen innstillinger og gå til wifi.

8. Når enheten er koblet til Wi-Fi-nettverket, så kjør SmartThings-appen igjen. Angi Wi-Fi-opplysningene dine for å koble enheten til et Wi-Fi-nettverk, og trykk på Neste. Wi-Fi-opplysningene blir sendt til vaskemaskinen.

Koble til wifi og enhet.

9. Vent til vaskemaskinen er registrert på Samsung-kontoen din.

10. Registreringen er fullført. Angi navnet på vaskemaskinen.

Angi navnet på vaskemaskinen.

Merknad:

• Alle funksjoner og beskrivelser av trinnene relatert til SmartThings-appen varierer avhengig av programvareversjonen.
  • Når du bruker mobildata, kan det gi kostnader avhengig av nedlastinger og trådløs kommunikasjon mellom enhetene.
  • Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.