Bruke smarttelefonen din som en TV-fjernkontroll

Hvis du har mistet fjernkontrollen din, er det ingen grunn til bekymring, for med SmartThings kan du gjøre smarttelefonen din til en TV-fjernkontroll.

Bemerk: For å bruke denne funksjonen må du laste ned SmartThings-appen på smarttelefonen din.

Bruke smarttelefonen din som en TV-fjernkontroll Bruke smarttelefonen din som en TV-fjernkontroll

Slå på TV-en din.

Begge enhetene må være koblet til det samme nettverket.

Åpne SmartThings-appen på telefonen din.

Trykk på Enheter.

Trykk på Legg til enhet.

Velg TV.

Velg merket på TV-en din.

Trykk på TV.

Velg TV-en din.

Du må kanskje angi PIN-koden som vises på TV-en din.

Trykk på Ferdig.

Angi et navn til enheten din.

Trykk på Ferdig.

SmartThings vil vise en fjernkontroll med alle funksjonene til en normal fjernkontroll.

Nå kan du finne TV-en din på SmartThings når du vil.

SAMSUNG