Flex-modus på Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4?

En av de største fordelene med Samsungs Flip-telefoner er at de gir deg muligheten til å arbeide i flerskjermmodus, slik at du kan dekke alle dine behov med én enkelt enhet. Du kan lese mer om denne funksjonen nedenfor.

Visning av Flex-modus på en Galaxy Z Fold4.

Hvis du aktiverer Flex-modus når telefonen er sammenbrettet og i vertikal stilling, vil appen du bruker vises øverst på skjermen. Nedre del av skjermen vil vise et panel med flere kontroller.

Merk: Enkelte apper har en egen, tilpasset layout i Flex-modus. I disse tilfellene til Flex-moduspanelet ikke vises.

Følg trinnene nedenfor for å konfigurere Flex-modus på den brettbare enheten:

Visning av innstillinger-skjermen med et trykk på «Avanserte funksjoner». Visning av innstillinger-skjermen med et trykk på «Avanserte funksjoner».

Trinn 1. Trykk på «Avanserte funksjoner» i menyen Innstillinger.

Visning av skjermen «Avanserte funksjoner» med et trykk på «Labs». Visning av skjermen «Avanserte funksjoner» med et trykk på «Labs».

Trinn 2. Velg alternativet «Labs».

Visning av skjermen «Labs» med alternativet «Fleksmoduspanel» uthevet. Visning av skjermen «Labs» med alternativet «Fleksmoduspanel» uthevet.

Trinn 3. Trykk på «Fleksmoduspanel».

Visning av skjermen «Fleksmoduspanel», der du kan velge apper som skal aktivere Flex-modus. Visning av skjermen «Fleksmoduspanel», der du kan velge apper som skal aktivere Flex-modus.

Trinn 4. På denne skjermen velger du hvilke apper som skal aktivere Fleksmoduspanel, ved å trykke på vekslebryteren.

Visning av Samsung Notes-skjermen med Flex-modus aktivert. Skjermen for hovedappen er på øverste skjerm, og berøringspanelet for Flex-modus er på nederste skjerm. Visning av Samsung Notes-skjermen med Flex-modus aktivert. Skjermen for hovedappen er på øverste skjerm, og berøringspanelet for Flex-modus er på nederste skjerm.

Trinn 5. Åpne appen du ønsker, sett den i brettet tilstand og nyt Flex-modus, der den valgte appen vises på toppskjermen og Flex-modus-berøringsplaten vises på underskjermen.

På den nedre skjermen finner du følgende ikoner:

• Varsle panelet ned.
  • Skjermbilde av opptak.
  • Lysstyrkekontroll.
  • Volumkontroll.
  • Styrepute på/av.

Du kan utføre disse handlingene på styreputen:

• 1 fingerklikk handling.
  • Åpne menyen med et trykk på 2 fingre (høyreklikk).
  • Rull opp og ned med 2 fingre, venstre og høyre ved å sveipe med 2 fingre.
  • Zoom inn/ut når du stanser med to fingre.