Galaxy Buds virker ikke i strømparingsmodus

Du har kanskje lagt merke til at når du skrur på en strømsparingsmodus på din Galaxy S10, stopper lyden fra dine Galaxy Buds. Dette skjer hvis musikk- eller lydapper brukes som en "Sovende app". Sovende apper stopper når bakgrunnsdata begrenses av en strømsparingsmodus.

For å fjerne musikk- og lydapper fra listen over sovende apper, følg disse trinnene:

1 Åpne "Innstillinger" og trykk på "Enhetsvedlikehold".
Trykk på Enhetsvedlikehold
2 Velg "Batteri".
Velg Batteri
3 Trykk på ikonet flere alternativer og velg "Innstillinger".
Trykk på ikonet for flere alternativer og velg Innstillinger
4 Velg "Apper i dvalemodus".
Velg Apper i dvalemodus
5

Trykk på søppelkasseikonet i hjørnet oppe til høyre.

Trykk på søppelkasseikonet
6 Velg appene du ønsker å fjerne fra "Apper i dvalemodus".

Appene du fjerner, vil fortsette å fungere når du aktiverer en strømsparingsmodus.

7 Trykk på "Fjern".
Velg appene du ønsker å fjerne

Du kan også legge til applikasjoner du vil slå av når du aktiverer en strømsparingsmodus, ved å trykke på "Legg til" og velge appene du vil legge til listen. Når du har valgt apper, trykk på "Legg til" for å lagre dem på listen.

Trykk på Legg til og velg appene som skal legges til listen

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Informasjon

På grunn av den pågående COVID-19-situasjonen, også kjent som Corona-virus, kan det være lenger ventetid enn normalt ved vårt Call Center.
Vi kan ikke garantere at du vil få snakke med en norsk agent, men våre nordiske agenter vil kunne hjelpe deg på engelsk.
Foreløpig anbefaler vi alle kunder å kontakte oss ved å bruke web formularet på
www.samsung.com/no/support/email/

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre og håper på din forståelse under denne ekstraordinære situasjonen.

Ring

Generell Support

21 62 90 99

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

På grunn av den nåværende situasjonen angående
covid-19 også kallt Corona-virus, ønsker vi å oppfordre alle kunder som har eller kan behøve service på ett Samsung-produkt, til å tenke på viktigheten av å være frisk når teknikere kommer på besøk eller når du besøker en av våre service senter.
Se mer

Kampanjesupport

21 55 28 07

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

21 62 90 99

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

Samsung Shop

21 62 90 97

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.