Galaxy Buds virker ikke i strømparingsmodus

Du har kanskje lagt merke til at når du skrur på en strømsparingsmodus på din Galaxy S10, stopper lyden fra dine Galaxy Buds. Dette skjer hvis musikk- eller lydapper brukes som en "Sovende app". Sovende apper stopper når bakgrunnsdata begrenses av en strømsparingsmodus.

For å fjerne musikk- og lydapper fra listen over sovende apper, følg disse trinnene:

1 Åpne "Innstillinger" og trykk på "Enhetsvedlikehold".
Trykk på Enhetsvedlikehold
2 Velg "Batteri".
Velg Batteri
3 Trykk på ikonet flere alternativer og velg "Innstillinger".
Trykk på ikonet for flere alternativer og velg Innstillinger
4 Velg "Apper i dvalemodus".
Velg Apper i dvalemodus
5

Trykk på søppelkasseikonet i hjørnet oppe til høyre.

Trykk på søppelkasseikonet
6 Velg appene du ønsker å fjerne fra "Apper i dvalemodus".

Appene du fjerner, vil fortsette å fungere når du aktiverer en strømsparingsmodus.

7 Trykk på "Fjern".
Velg appene du ønsker å fjerne

Du kan også legge til applikasjoner du vil slå av når du aktiverer en strømsparingsmodus, ved å trykke på "Legg til" og velge appene du vil legge til listen. Når du har valgt apper, trykk på "Legg til" for å lagre dem på listen.

Trykk på Legg til og velg appene som skal legges til listen

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.