Hva er hurtigladingsfunksjonen til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4?

Våre nyeste enheter leveres med en rekke funksjoner, og en av de mest spennende nye tilføyelsene er hurtiglading. Samsung tilbyr nå superhurtiglading så du kan bruke mindre tid på å vente og mer tid (og batteri) på å være produktiv.

Animert gif av en batterilading.

For å aktivere hurtiglading, følg trinnene nedenfor:

• På telefonens hovedskjerm går du til: Innstillinger -> Batteri og enhetspleie -> Batteri -> Flere batteriinnstillinger -> Hurtiglading.
Bilde av skjermbildet “Flere batteriinnstillinger” med alternativene “Hurtiglading” og “Trådløs hurtiglading” uthevet.

Bemerk:

• Laderen selges separat. Ladetiden varierer avhengig av omgivelsene, antall bakgrunnsapper i bruk og ladings-/utladingskarakteristikken (syklus som starter med den innledende hurtigladingen og gradvis nedsetter hastigheten på ladingen over tid).
  • Hurtiglading krever at det brukes egnede kabler og adaptere. Samsung anbefaler bruken av originalt Samsung-godkjent tilbehør.

Galaxy ZFold4 og Galaxy Z Flip4 bruker One UI versjon 4.1.1 – så mens telefonen din lader kan du se små endringer på skjermen som avviker fra tidligere modeller.

Når ladekabelen er koblet til en enhet ved bruk av One UI versjon 4.1:

Bilde av en låseskjerm med et hurtigladingsikon med 82 % batteri. Bilde av en låseskjerm med et hurtigladingsikon med 82 % batteri.

Batteriladingsmeldingen vil alltid være den samme.

Når ladekabelen er koblet til Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4:
Bilde av Galaxy Z Fold4 i hurtigladingsmodus. Bilde av Galaxy Z Fold4 i hurtigladingsmodus.

Batteriladingsmelding når hurtigladingsmodus er aktivert.

Bilde av Galaxy Z Fold4 som viser en vanlig lading. Bilde av Galaxy Z Fold4 som viser en vanlig lading.

Batteriladingsmelding noen sekunder senere.

Hurtigpanelet øverst på skjermen viser også batteriprosenten og ladeskjermen.

Når ladekabelen er koblet til en enhet ved bruk av One UI versjon 4.1:

Bilde av hurtigpanel med et ladevarsel. Bilde av hurtigpanel med et ladevarsel.

Batteriladingsmeldingen vil alltid være den samme.

Når ladekabelen er koblet til Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4:
Bilde av Hurtigpanelet på en Galaxy Z Fold4 med 82 % batteri med et vanlig ladeikon. Bilde av Hurtigpanelet på en Galaxy Z Fold4 med 82 % batteri med et vanlig ladeikon.

Batteriladingsmelding når lader er koblet til.

Bilde av Hurtigpanelet på en Galaxy Z Fold4 med 82 % med et hurtigladingsikon. Bilde av Hurtigpanelet på en Galaxy Z Fold4 med 82 % med et hurtigladingsikon.

Batteriladingsmelding noen sekunder senere.

Hvis du vil sjekke indikasjonen på hurtiglading, kan du sjekke ladestatusen via Enhetspleie ved å følge disse trinnene: Innstillinger -> Batteri og enhetspleie > Batteri.

Avhengig av bruken og omgivelsene går ladehastigheten i bølger i sanntid og kan avvike fra den faktiske ladehastigheten. Dessuten, da det er forskjell på hvorvidt egnede kabler og adaptere brukes, anbefaler vi bruk av ekte Samsung-kabler og tilbehør som oppfyller spesifikasjonene våre.

Bilde av Innstillinger-skjermen med alternativet “Batteri og enhetspleie” uthevet og skjermbildet “Batteri” med alternativet “Batteri” uthevet. Bilde av Innstillinger-skjermen med alternativet “Batteri og enhetspleie” uthevet og skjermbildet “Batteri” med alternativet “Batteri” uthevet.

Hurtiglader koble til: Fra siden Innstillinger trykker du på “Batteri og enhetspleie” og trykker på “Batteri”.

Bilde av Innstillinger-skjermen med alternativet “Batteri og enhetspleie” uthevet og skjermbildet “Batteri” med alternativet “Batteri” uthevet. Bilde av Innstillinger-skjermen med alternativet “Batteri og enhetspleie” uthevet og skjermbildet “Batteri” med alternativet “Batteri” uthevet.

Lader koblet til: Fra siden Innstillinger trykker du på “Batteri og enhetspleie” og trykker på “Batteri”.