Hva gør enhver S-pen unik

Det er hva som gjør Note-serien så ikonisk: S Pen. Og mens hver S Pen er fantastisk, har vi dedikert oss til å gjøre dem bedre med hver utgave. Derfor er S Pen for Note10/10+ den beste så langt! Og den har en del andre funksjoner og spesifikasjoner enn tidligere utgaver av S Pen.

S pen kommer ut av Note10 og selve S Pen

Kraftigere enn noen gang

S Pen for Note8 og Note9 ble laget av to separate deler, S Pen for Note10/Note10+ er laget i et stykke, noe som gjør den mer bestandig og sterkere.

Et bedre batteri

Fra Note9 bruker S Pen Bluetooth LE (lavenergi) som lar deg bruker fjernkontrollbarhet og andre kule funksjoner. På grunn av Bluetooth må du lade din S Pen nå og da.

S Pen for Note10/Note10+ bruker litt lengre tid på å lade enn S Pen for Note9, men den varer også lengre. Batteriet kan fortsette i opptil 30 minutter med kontinuerlig bruk, og bruker mindre enn 10 minutter på å lades helt opp, og det er ingen tid i det hele tatt.

Når det gjelder Note8 trenger du ikke lade dens S Pen ettersom den ikke har en Bluetooth LE-tilkobling.

Morsomme Bluetooth-funksjoner

Fjernkontrollfunksjonen blåste alle opp av vannet da Note9 ble sluppet. Den lar deg ta bilder med S Pen, kontrollere PowerPoint-presentasjoner, bla gjennom Galleri og mer.

Note10 / Note10 + S Pen tok denne funksjonen enda lenger og la til Air handlinger! Du kan trykke på Galaxy Note10 / 10 + 's S Pen-knapp for å fritt kontrollere telefonen din med 6 bevegelser (venstre / høyre, opp / ned, sving til venstre / høyre). Brukere kan gjenskape bevegelsene etter apper, og brukerne kan tilpasse bevegelser for hver handling.

Endre appen, funksjonene eller handlingene du vil bruke med S Pen-funksjonen.

For å endre appen som du vil starte,

1. Åpne varslingspanelet, sveip nedover, trykk lenge på teksten 'S Pen air actions'
Eller, åpne Innstillinger -appen, trykk Avanserte fuksjoner S PenAir actions

2. Trykk på Hold nede Pen-knappen for å, og velg deretter en app eller funksjon. For å endre handlinger for hver app, åpne innstillingsskjermen for Air actions og velg en app under App actions. Du kan endre handlingene ved å trykke på elementer under Pen-knappen eller Bevegelser

Endringer av apper eller funksjoner med S Pen
1 Angi en app eller en funksjon som du vil starte
2 Velg applikasjonen for å stille inn handlingene for hver app
3 Still inn handlinger for kamera- og medie-apper

Merk: Som med andre Bluetooth-enheter er maks. rekkevidde for S Pen 10 m. S Pen for Note8 kan ikke bruke fjernkontrollbarhet eller Air-handlinger.

Rediger så mye du vil

Hvem elsker vel ikke å bruke Air-kommandomenyen til å skrive eller tegne? Det er en standardfunksjon i Note-serien. Og ikke glem PENUP-appen med dens digitale fargeleggingsbok. Du kan nyte disse funksjonene på Note8, Note9 og Note10/Note10+.

Imidlertid har Note10/Note10+ flere alternativer for redigering og kreativitet enn noen gang før. Du kan redigere mer presist med det nye videoredigeringsprogrammet, tegne på videoer med skjermopptaker, og være artistisk med den nye Adobe Rush-appen. I tillegg til dette har Samsung Notes også nye funksjoner. Konverter raskt håndskriften din til tekst, og konverter til og med notatene dine til Microsoft Word-dokumenter!