Hva slags dedikert kundeservice er tilgjengelig for Galaxy Z Flip?

Galaxy Z Flip kommer med spesialisert kundeservice, kalt Galaxy Z Premier Service, som er utformet til å levere den beste brukeropplevelsen til våre kjære kunder.

bilde av Galaxy Z Flip-enheten

Galaxy Z Flip Skjermbeskytter service

bilde av skjermbeskyttelse

Galaxy Z Flip kommer med en standard produktgaranti som er i samsvar med hvert lands lover og forskrifter.

Kunder som har kjøpt en Galaxy Z Flip tilbys en* kostnadsfri montering av skjermbeskytter hos et autorisert Samsung service senter. Denne tjenesten er kun gyldig i 1 år fra kjøpsdato.

Hvis det er skade på skjermen, kan enheter repareres på autoriserte Samsung-steder. Avgifter kan forekomme med reservedeler, avhengig av skadetype.

Merk : *Tilgjengelige servicepunkter for tilbehørstjenesten for skjermbeskytter kan variere fra land til land og mellom datterselskaper.

Galaxy Z Flip Premier Service

Galaxy Z Flip utskifting eller reparasjon av hovedskjerm innen 1 år

bilde av skjermerstatning

Du har rett til engangsutskifting eller reparasjon av skjerm innen 1 år fra enhetens kjøpsdato.

Engangsutskifting eller reparasjon av skjerm gjelder for den interne, sammenleggbare Galaxy Z Flip-hovedskjermen til lav pris. Kunden er ansvarlig for å betale et egenandel for å erstatte skjermen eller reparere den.

Beskyttelsesdekningen kan variere fra land til land. Andre betingelser og vilkår gjelder.

Galaxy Z Flip-portvaktservice

bilde av headset med 24-timers tekst

Hver kunde som kjøper Galaxy Z Flip har rett på Galaxy Z Premier Service.

Denne eksklusive kundebehandlingstjenesten inkluderer tilgang til en-til-en Samsung-eksperter og et *24/7 støtteknutepunkt på nett eller over telefonen.

Merk : *Tjenestene som tilbys kan variere fra land til land og mellom datterselskaper.

Gå til Galaxy Z Flip Premier Service for flere detaljer.