Hvordan du endrer språkinnstillingene for hver app på Galaxy-enheten din

Med Android 13 OS (One UI5) kan du angi forskjellige språk for hver app, så du kan angi språket for hver app som passer dine omgivelser.

Visning av Galaxy-enheter med forskjellige språk i apptekst.

Merk: Ikke alle apper støtter forskjellige språk. Denne funksjonaliteten kan være begrenset av apputviklerne, og støtten kan variere mellom appene.

Hvordan du velger et språk

Visning av ikon for innstillinger. Visning av ikon for innstillinger.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger.

Visning av menyen Innstillinger med alternativet Generelle innstillinger uthevet. Visning av menyen Innstillinger med alternativet Generelle innstillinger uthevet.

Trinn 2. Trykk på Generelle innstillinger.

Visning av menyen Generelle innstillinger med alternativet Appspråk uthevet. Visning av menyen Generelle innstillinger med alternativet Appspråk uthevet.

Trinn 3. Trykk på Appspråk.

Visning av apper som kan velges for å endre språk. Visning av apper som kan velges for å endre språk.

Trinn 4. Velg en app.

Visning av språkalternativene. Visning av språkalternativene.

Trinn 5. Velg et språk.