Hvordan du øker vibreringsnivået på Galaxy S22

Galaxy S22-serien har lagt til en ny funksjon som sender ut et lydsignal fra høyttaleren når enheten er i vibreringsmodus og mottar en oppringning.

Skjerm med alternativer for lyd og vibrering.

Følg trinnene nedenfor for å aktivere vibrasjonslyd for innkommende samtaler:

Trinn 1. Innstillingsskjermen. Velg alternativet «Lyd og vibrering». Trinn 1. Innstillingsskjermen. Velg alternativet «Lyd og vibrering».

Trinn 1. Trykk på Innstillinger, og velg «Lyd og vibrering».

Trinn 2. Velg alternativet «Vibrerinsintensitet». Trinn 2. Velg alternativet «Vibrerinsintensitet».

Trinn 2. Trykk på «Vibrerinsintensitet».

Trinn 3. Aktiver alternativet «Vibreringslyd for innkommende anrop». Trinn 3. Aktiver alternativet «Vibreringslyd for innkommende anrop».

Trinn 3. Aktiver «Vibreringslyd for innkommende anrop».

Hvis enheten ikke vibrerer så mye som du ønsker etter at du har aktivert vibreringslyd for innkommende samtaler, må du være oppmerksom på følgende:

• ​Hvis mobilen er tilkoblet andre enheter, som ​klokke/øretelefoner/hodesett/Bluetooth-høyttaler, vil modus for vibreringslyd ikke fungere.​
  • Modus for vibreringslyd fungerer med «Samsung Phone»-appen, men ikke med ​alarmer eller apper fra tredjeparter.

Takk for din tilbakemelding