Hvordan kan jeg finne klokken min og mine Buds ved bruk av Galaxy Wearable?

Hvis du ikke vet hvor du har lagt igjen din Galaxy Watch eller Buds, så kan du lett finne dem takket være en av de nyttigste funksjonene i Galaxy Wearable-appen.

Galaxy Wearable-logo over Galaxy Watch og Galaxy Buds.

Når du har koblet din Galaxy Watch eller dine Buds til smarttelefonen din, kan du finne dem ved bruk av Galaxy Wearable-menyen.

Finn din Galaxy Watch

Bilde av hovedskjermbildet til Galaxy Wearable-appen med alternativet "Finn klokken min" uthevet. Bilde av hovedskjermbildet til Galaxy Wearable-appen med alternativet "Finn klokken min" uthevet.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable og trykk på “Finn klokken min”.

Bilde av plasseringen til en Galaxy Watch med en sveip opp-bevegelse i sprettoppvinduet tips. Bilde av plasseringen til en Galaxy Watch med en sveip opp-bevegelse i sprettoppvinduet tips.

Trinn 2. Sveip opp i sprettoppvinduet. Trykk på “Naviger” for å gå til klokken din via Google™ Maps, eller “Ring” for å få klokken din til å ringe slik at du lett finner den.

Bemerk: For å finne klokken din med Galaxy Wearable-appen via Google™ Maps, må du ha Smartthings-appen installert på smarttelefonen din.

Du kan også slå på bryteren “Varsle når lagt igjen” i tilfelle du legger igjen enhetene dine langt fra telefonen din, og “Del denne enhetens posisjon” for å dele posisjonen med en av forbindelsene dine fra Samsung Members-appen.

Bemerk: For å dele enhetens plassering med et annet medlem, må du invitere dem ved å bruke en invitasjon eller QR-kode.

Finn dine Galaxy Buds

Bilde av hovedskjermbildet til Galaxy Wearable-appen med alternativet "Finn ørepluggene mine" uthevet. Bilde av hovedskjermbildet til Galaxy Wearable-appen med alternativet "Finn ørepluggene mine" uthevet.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable og trykk på “Finn ørepluggene mine”.

Bilde av plasseringen til en Galaxy Buds med en sveip opp-bevegelse i sprettoppvinduet tips. Bilde av plasseringen til en Galaxy Buds med en sveip opp-bevegelse i sprettoppvinduet tips.

Trinn 2. Sveip opp i sprettoppvinduet. Trykk på “Naviger” for å gå til ørepluggene dine via Google™ Maps, eller “Ring” for å få ørepluggene dine til å ringe slik at du lett finner dem.

Bemerk: For å finne ørepluggene dine med Galaxy Wearable-appen via Google™ Maps, må du ha Smartthings-appen installert på smarttelefonen din.

Du kan også slå på bryteren “Varsle når lagt igjen” i tilfelle du legger igjen enhetene dine langt fra telefonen din, og “Del denne enhetens posisjon” for å dele posisjonen med en av forbindelsene dine fra Samsung Members-appen.

Bemerk: For å dele enhetens plassering med et annet medlem, må du invitere dem ved å bruke en invitasjon eller QR-kode.