Hvordan kan jeg kjøpe en app på Google Play Store og Galaxy Store?

Det er flere apper på Google Play Store og Galaxy Store. Noen av dem skal man betale for å bruke. De støtter flere ulike betalingsmetoder for å gjøre det praktisk for deg.

Før du prøver å løse det med nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik kjøper du en app

Du kan kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play med betalingsmetoder fra Google-kontoen din og lignende på Galaxy Store. På Google Play-butikken har du mange tilgjengelige betalingsalternativer, som for eksempel kredittkort, direkte mobilfakturering, PayPal og Google Play-kreditt. På Galaxy Store kan apper også kjøpes med et kreditt- eller debetkort, Samsung Pay, telefonfakturering osv. Hvis det er første gang du foretar et kjøp, vil betalingsmetoden din bli lagt til din Google-konto eller Samsung-konto. Du må logge på for å kjøpe en app på Google Play Store og Galaxy Store. Hvis du ikke har en Samsung-konto ennå, så gå til Hvordan får man en Samsung-konto, og hva er fordelene med å ha en? For å tips til Samsung-konto.

Merknad: De tilgjengelige betalingsmetodene varierer avhengig av land og region.

Slik legger du til eller fjerner betalingsmetoder

1. Google Play Store

Legg til en betalingsmetode

Trinn 1. På din Android mobilenhet, åpne Google Play Store-appen.
Trinn 2. Trykk på Meny, og velg deretter Betalingsmetoder.
Trinn 3. Under Legg til betalingsmetode, velg betalingsmetoden du vil legge til.
Trinn 4. Følg instruksjonene > Den nye betalingsmetoden vil bli lagt til Google-kontoen din.

Google play store.

Merknad: Hvis du bruker Google Pay i India som en betalingsmetode, må du oppdatere din UPI ID.

Fjerne en betalingsmetode

Trinn 1. På din Android-telefon eller nettbrett mobilenhet, åpne Google Play Store-appen.
Trinn 2. Trykk på Meny, og velg deretter Betalingsmetoder.
Trinn 3. Velg Flere betalingsinnstillinger.
Trinn 4. Hvis du blir spurt, logg på pay.google.com.
Trinn 5. Under betalingsmetoden du vil fjerne, trykk på Fjern og deretter Fjern.

Betalingsmetoden vil bli fjernet fra Google-kontoen din.

2. Galaxy Store

Registrer eller endre kredittkortopplysningene dine

Trinn 1. Åpne Galaxy Store.
Trinn 2. Trykk på Meny, og velg deretter Betalingsmetoder.
Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen for å registrere eller endre kredittkortopplysningene dine.

Galaxy store.

Registrer en verdikode

Trinn 1. Åpne Galaxy Store.
Trinn 2. Trykk på Meny, og velg deretter Verdikuponger og gavekort.
Trinn 3. Trykk på ikonet Legg til (+) øverst til høyre.
Trinn 4. Skriv inn verdikodeopplysningene dine, og trykk deretter på OK.
Trinn 5. Følg deretter instruksjonene på skjermen.

Merknad: Tilgjengelige innstillinger og skjermbilder kan variere avhengig av Wi-Fi-tilbyder, programvareversjon og enhet.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen”.