Slik bruker du Samsung Members-appen

Ekspertstøtte, kontakt med fellesskap og eksklusive frynsegoder. Oppdag mulighetene dine med Samsung Members. Her inne kan du få ekspertise innefra, de rette løsningene fra folk som har peiling, mer a tingene du elsker og makten til å hjelpe med å skape fremtiden.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Utforsk Samsung Members

I Samsung Members-fellesskapet kan du få kontakt med og dele med andre. Del tips og anmeldelser og dine glimrende løsninger med andre Galaxy-brukere i fellesskapet. Det er et rom ledet av likemenn.

Utforsk fellesskap

Du kan lett få nyheter innefra og info fra eksperter via Nyheter og tips. Du kan også få tips og triks til å utnytte det fulle potensialet ved teknologien din.

Utforsk nyheter og tips

Du kan også få mest mulig ut av spesialtilbud fra Samsung Fordeler. Få tilgang til eksklusive frynsegoder for ting du elsker og steder du vil dra til.

Utforsk fordeler

Merknad: Visse menyer kan være utilgjengelige avhengig av land.

Kontakt Samsung Members ved feil eller spørsmål ved bruk av Samsung produkter og tjenester. Du finner også ofte stilte spørsmål. Du finner alle funksjoner når du velger kategoriene Utforsk og Få hjelp.

Telefonvedlikehold

Hold din Galaxy i toppform. Du kan lett utføre diagnostikk for å sjekke tilstanden til enheten din.

• Automatiske sjekk.
  • Interaktive sjekk.
  • Tøm minne.
  • Optimalisere innstillinger.
Telefonvedlikehold ved hjelp av Samsung Members

Ofte stilte spørsmål

Få svarene du trenger. En omfattende seksjon med Ofte stilte spørsmål er klar med svarene du søker. Du kan også spørre Samsung ekspertrådgivere direkte for mer dybdegående svar eller sende rapporter om problemer, som for eksempel apper som krasjer.

Ofte stilte spørsmål fra Samsung Members

Tilbakemelding

Still spørsmål til ekspertene våre, eller send feilrapporter direkte fra enheten din.

Slik sender du tilbakemelding

Merknad: Visse forslag kan være utilgjengelige avhengig av land.

Med Samsung Members-appen kan du sende en feilrapport for feilsøking av enheten din. Du kan sende en rapport om problemer som treg enhet, overoppheting, system/innstillinger og mye mer. Se nedenstående trinn til hvordan du sender en feilrapport.

Trinn 1. Åpne Samsung Members-appen, og trykk deretter på + tasten nederst til høyre.

Trinn 2. Trykk på Feilrapporter.

Gå til feilrapporter

Trinn 3. En melding vil be deg velge enten Alltid sende systemloggdata eller Bare denne gangen. Vi anbefaler at du er koblet til Wi-Fi-nettverk avhengig av mobilens nettverksprogram.

Trinn 4. Du kan velge Kategori ut fra hvilket problem du opplever med enheten din blant de som er listet opp.

Trinn 5. Skriv detaljer om problemet, eller legg ved en video eller en skjermdump så det blir lettere å forstå. Trykk på Send-ikonene for å fullføre rapporten.

Rapporter feil detaljert

Slik rapporterer du feil ved bruk av Galaxy Wearable-appen

Hvis du har en kroppsnær enhet, er det mulig å sende feilrapporter via Galaxy Wearable-appen i stedet for å gå direkte til Samsung Members-appen.

Trinn 1. Start Galaxy Wearable-appen > trykk på Meny (tre horisontale streker) øverst til venstre.

Trinn 2. Trykk på Kontakt oss > trykk på Feilrapporter.

Rapporter feil detaljert

Trinn 3. Velg Alltid eller Bare denne gangen og trykk på OK.

Trinn 4. Beskriv problemet detaljert og SEND

Slik sender du feilrapporter

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.