Hvordan tilpasse innstillingene for Hjem-tasten på Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch lar deg angi en rekke funksjoner selv. Du kan raskt åpne en spesifikk app ved å angi tastefunksjonen for dobbelttrykk på Hjem-tasten.
Finn ut hvordan du endrer knappeinnstillingene på klokken din nedenfor. Du kan angi ønsket funksjon for klokken.

Hjem-tasten (på/av-tasten) er knappen øverst til høyre på klokken. Med funksjonen for knappeinnstilling kan du kjøre favorittappene dine med en gang ved å dobbeltklikke på Hjem-tasten.

Trinn 1. Naviger til Innstillinger, og trykk på Avanserte funksjoner.

Trinn 2. Trykk på Tilpass taster.

Trinn 3. Velg Dobbelttrykk. Du kan angi tasten for å starte ønsket app.

dobbelttrykke på klokken

Trinn 4. Etter å ha fullført innstillingen, vil den valgte appen starte når du dobbelttrykker på Hjem-tasten.

klokkeinnstillinger klokkeinnstillinger

Trinn 1. Gå til Galaxy Wearable, og trykk på Klokkeinnstillinger.

avanserte funksjoner avanserte funksjoner

Trinn 2. Velg Avanserte funksjoner.

startinnstillinger startinnstillinger

Trinn 3. Sjekk innstillingene for Hjem-tast. Trykk på Dobbelttrykk for å se hvilke apper som kan velges, og velg appene du bruker ofte.

Merk:

• Tilgjengelige skjermer og innstillinger kan variere etter leverandør av trådløse tjenester, programvareversjon, smarttelefon eller klokke.