Mål EKG med Galaxy Watch-serien

Samsung Health Monitor-appen lar deg bruke Galaxy Watch til å registrere og overvåke EKG-data, slik at du kan følge med på hjerterytmen. Etter registrering kan du lagre dataene på Galaxy-telefonen og dele resultatene med legen om nødvendig. Gjennomgå våre tips og instruksjoner for hvordan du kan utnytte dette nyttige verktøyet.

Samsung Galaxy Watch EKG-måleskjerm.

Merknader:

• Sørg for at Galaxy Watch er oppdatert til den nyeste programvareversjonen. Informasjonen som samles inn fra klokken, Samsung Health Monitor-appen eller tilsvarende programvare er ikke ment til å diagnostisere, kurere, lindre, behandle eller forebygge sykdommer eller andre tilstander. EKG-funksjonen er ikke ment for brukere under 22 år eller de som har kjent arytmi, bortsett fra atrieflimmer. Kontakt helsepersonell for råd. Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av programvareversjon, land eller region.
  • EKG-funksjonen er tilgjengelig på Galaxy Active2, Watch3, Watch4-serien, Galaxy Watch5-serien, Galaxy Watch6-serien.
  • EKG-funksjonen kan være utilgjengelig i noen land.

Tips når du skal registrere EKG

Bruk følgende tips for nøyaktige resultater når du registrerer EKG:

• Sørg for at hånden, håndleddet og klokken er rene.

• Hvis du trenger bedre hudkontakt, kan du prøve å ha klokken litt unna håndleddsknoken og mot albuen.

• Legg underarmene komfortabelt på et bord eller en flat overflate, og ikke beveg armene eller snakk under opptaket.

• Sørg for at fingertuppen dekker og hviler på klokkens hjemmeknapp under opptaket.

• Hvis målingen stopper, blir avbrutt eller mislykkes, kan det hende fingrene dine er for tørre. Tørr hud eller kroppshår på håndleddet kan forstyrre signalfremføringen, så påfør fuktighetskrem på huden eller fjern kroppshår før du tar målinger.

Registrer EKG

Overvåking av hjertets aktivitet er en rask og enkel prosess med Galaxy Watch. Sørg for at klokken er koblet til Galaxy-telefonen før du fortsetter.

Samsung Health Monitor-app på en Galaxy Watch. Samsung Health Monitor-app på en Galaxy Watch.

Trinn 1. Sørg for at klokken sitter godt på håndleddet, og åpne deretter Samsung Health Monitor-appen.

Samsung Health Monitor-app EKG-utvelgelsesskjerm. Samsung Health Monitor-app EKG-utvelgelsesskjerm.

Trinn 2. Trykk på EKG på skjermen.

Instruksjonsskjerm for måling av EKG på en Galaxy Watch. Instruksjonsskjerm for måling av EKG på en Galaxy Watch.

Trinn 3. Gjennomgå informasjonen og gi eventuelt nødvendige tillatelser.
Trykk på Åpne telefonappen og lås opp telefonen.
Til slutt følger du instruksjonene på skjermen i Samsung Health-appen på telefonen.

Person som bruker en Galaxy Watch og måler EKG. Person som bruker en Galaxy Watch og måler EKG.

Trinn 4. Bruk den motsatte hånden og hvil lett én av fingrene på klokken's Hjem-knapp i 30 sekunder. En nedtelling vil vises øverst på klokkeskjermen.

Merk: Ikke trykk på Hjem-knappen under opptak; å trykke på denne knappen vil stoppe opptaket.

ECG-måleresultater skjerm på en Galaxy Watch. ECG-måleresultater skjerm på en Galaxy Watch.

Trinn 5. Når opptaksprosessen er ferdig, vil EKG-resultatene vises på klokken. Sveip opp og ned for å se resultatene.

Mulighet for å legge til EKG-symptomer på en Galaxy Watch. Mulighet for å legge til EKG-symptomer på en Galaxy Watch.

Trinn 6. Hvis du opplever noen symptomer, sveip nedover og trykk deretter på Legg til.

Legge til og lagre EKG-symptomer på en Galaxy Watch. Legge til og lagre EKG-symptomer på en Galaxy Watch.

Trinn 7. Sveip gjennom listen og velg symptomene dine. Trykk på Lagre når du vil legge til symptomene.

Merk: Om nødvendig kan du trykke på Rediger for å endre symptomene du valgte.

Del resultatene

Etter å ha målt EKG, vil resultatene bli konvertert til en PDF. Du kan deretter lagre og dele denne rapporten via e-post, Google Drive og andre tjenester.

Samsung Health Monitor-app på en Galaxy-telefon.

Åpne Samsung Health Monitor-appen > Flere alternativer (de tre vertikale prikkene) > Del.
Velg rapporten > trykk Del > velg ønsket delingsmetode.
Følg instruksjonene på skjermen når du skal dele rapporten.

Merknader: Vennligst kontakt et Samsung servicesenter hvis du har problemer med Samsung Health Monitor-appen, Galaxy Watch eller Galaxy-telefonen.