Redusert batterilevetid på Samsung smartklokke

Det er flere grunner til at du kan oppleve at batteriet tappes eller har redusert batterilevetid på Galaxy Watch. Fortsett å lese for å lære mer om hvordan du øker klokkens batterilevetid.

smartklokke

Viktig: Inspiser klokken og laderen for fysisk eller vannskade. Bruk kun ladere og tilbehør godkjent av Samsung, som er designet spesifikt for enheten. Klokken kan ikke lades på riktig måte med en tredjeparts lader.

Oppdater appene og programvaren

Noen ganger kan apper ha en feil som får dem til å bruke for mye batteri. Sørg for at alle appene dine er oppdaterte for best mulig ytelse.

Slå av helsesporing du ikke bruker

Sveip oppover på klokkeskjermen, og trykk deretter på Samsung Health fra Apper-skjermen. Sveip til og trykk på helsemenyen for funksjonen for å slå den av. Etter en helsemeny lukkes, trykk på Tilbake-knappen på klokken to ganger for å komme tilbake til urskiven. (Å trykke på tilbake-knappen to ganger tar deg ikke tilbake til hovedmenyen i Samsung Health appen)

Slett data og lukk bakgrunnsapper

Åpne Galaxy Wearable-appen fra telefonen din. Avhengig av klokken som er koblet til, må du kanskje trykke på fanen for Klokkeinnstillinger. Trykk deretter på Om klokken. Trykk på Lagring, deretter på Bilder eller Lyd, og så trykk på Slett-knappen.

Slå av nettverkstilkoblinger

Husk at du kanskje ikke kan bruke enkelte apper og funksjoner som krever en Bluetooth-, Wi-Fi- eller mobilnettverkstilkobling.

Sveip oppover på klokkeskjermen, og trykk deretter på Innstillinger fra Apper-skjermen. Trykk på Tilkoblinger, og slå av Bluetooth og Wi-Fi. For LTE- eller 3G-klokker, må du også slå av mobilnettverk. Klokken din blir koblet fra telefonen når Bluetooth er slått av.

Hvis ekstern tilkobling er slått på i Galaxy Wearable-appen og du slår av Wi-Fi, vil ikke klokken og telefonen fjernkobles via Wi-Fi når Bluetooth er slått av.

Hvis du slår av mobilnettverk på en LTE- eller 3G-klokke, kobles klokken fra operatørens nettverkstjeneste. (Tjenesteabonnementet ditt vil ikke bli påvirket.)

Slå av funksjonen Klokke alltid på

Sveip oppover på klokkeskjermen, og trykk deretter på Innstillinger fra Apper-skjermen. Avhenging av hvilken klokke du har, må du kanskje trykke på Skjerm. Trykk på Always On Display, og deretter trykk på bryteren for å slå av funksjonen.

Tilpass varselinnstillingene dine

Åpne Galaxy Wearable-appen fra telefonen din. Avhengig av klokken som er koblet til, må du kanskje trykke på fanen for Klokkeinnstillinger. Deretter, trykk på Varsler, så trykk på Avanserte varselsinnstillinger og skru av bryterne for Vis med detaljer og Slå på skjerm.

• Vis med detaljer – Når funksjonen er slått av, vil nye varseldetaljer ikke vises automatisk.
  • Slå på skjerm – Når den er slått av, vil ikke klokkeskjermen slå seg på når du mottar varsler.

Øverst i varslingsmenyen, trykk på Appvarsler. Slå deretter av bryteren ved siden av eventuelle apper du ikke ønsker å motta varsler for.

Slå på strømsparingsmodus

Når strømsparingsmodus er slått på, vil klokkens startskjerm vises i gråtoner og alle funksjoner vil bli slått av, bortsett fra anrop, meldinger og varsler som bruker Bluetooth. Wi-Fi og mobildata vil også bli slått av, og ytelsen vil være begrenset.

Sveip oppover på klokkeskjermen, og trykk deretter på Innstillinger fra Apper-skjermen. Trykk på Batteri og trykk deretter på Strømsparing. Det er også et hurtigmenyalternativ for å skru av strømsparingsmodus tilgjengelig. Dra ned hurtigmenyen på startskjermen til klokken, og trykk på batteriikonet.

Ikke utsett klokken for ekstreme temperaturer

Å utsette klokken for veldig kalde eller varme temperaturer kan forkorte klokkens batterilevetid og kan føre til skade.