Rengjøre Samsung Galaxy-enheten

I dagens hyperkoblede verden har smarte enheter blitt nødvendige følgesvenner som huser våre digitale liv, minner og daglige nødvendigheter. Med konstant bruk og bærbarhet kan disse lommeformaterte kraftpakkene samle opp skitt, fingeravtrykk og bakterier; så av hensyn til god helse og hygiene er det klokt å rengjøre Samsung Galaxy-enheten regelmessig.

En person som rengjør forsiden av telefonen.

Merk: Følgende rengjøringsmetoder gjelder for telefoner, nettbrett og klokker. Andre produkter, som Galaxy Buds, kan kreve en annen tilnærming.

Rengjøre Galaxy-enheten

Å gjøre alt ved Samsung-produkter brukervennlig, er i sentrum for hvert design; så når det gjelder å rengjøre Galaxy-enheten, gir det mening at prosessen er like enkel og ubesværet.

Trinn 1. Slå av enheten og hvis den har et deksel, fjernet du dette. Hvis enheten din er en klokke, fjerner du armbåndet.

Trinn 2. Bruk en lofri mikrofiberklut og bruk moderat trykk mens du tørker av forsiden og baksiden på enheten.

Rengjøre telefonskjermen ved hjelp av en lofri mikrofiberklut. Rengjøre telefonskjermen ved hjelp av en lofri mikrofiberklut.
Rengjøre telefonskjermen ved hjelp av en lofri mikrofiberklut. Rengjøre telefonskjermen ved hjelp av en lofri mikrofiberklut.
Rengjøre telefonskjermen ved hjelp av en lofri mikrofiberklut. Rengjøre telefonskjermen ved hjelp av en lofri mikrofiberklut.

Merk: Du kan fukte kanten av kluten i destillert vann om nødvendig, men vær forsiktig så du ikke lar vann komme inn i noen åpninger i enheten.

Tips og forholdsregler

Selv om rengjøringsprosessen er ganske enkel, kan det fortsatt oppstå spørsmål eller situasjoner under bestemte omstendigheter, som må håndteres.

• Unngå å utsette enheten for mye fukt eller å senke den ned i væske, inkludert destillert vann og rengjøringsløsninger.

• Hyppig eksponering for alkohol over lang tid, kan påvirke vannmotstanden.

• Unngå å påføre desinfeksjonsmiddel direkte på enheten.

• Bruk aldri blekemiddel.

• Ikke bruk trykkluft da det kan skade overflaten.

• Når du skal fjerne vanskelige stoffer, som kosmetikk, kan du bruke en liten mengde alkoholbasert løsning eller desinfeksjonsmiddel i stedet for destillert vann.

* Alkoholbaserte løsninger bør enten være isopropylalkohol eller etanol med en konsentrasjon på 70 % (eller høyere).

Takk for din tilbakemelding