Samsung-smartklokken vibrerer ikke

Hvis klokken ikke vibrerer når den skal, må du sørge for at modusen for kun klokke er slått av, og sjekke vibrasjonsalternativet for Bluetooth-frakoblingsvarsler. Men hvis problemet vedvarer, må du inspisere klokken for fysiske skader.

smartklokke

Merk: Tilgjengelige funksjoner, menyalternativer og innstillinger kan variere avhengig av klokken og programvareversjonen.

For å slå av Kun klokke-modusen, trykk og hold inne På/av-knappen i 3 sekunder. Klokkens logoskjerm vises. Kun klokke-modus slås av, og alle andre funksjoner kan nå brukes.

Merk: Tilgjengelige funksjoner, menyalternativer og innstillinger kan variere avhengig av klokken og programvareversjonen.

1 Gå til Innstillinger

Fra klokkens startskjerm, sveip oppover, naviger til og åpne Innstillinger. Du kan også sveipe ned fra toppen av skjermen for å åpne hurtiginnstillinger-panelet, og deretter trykke på Innstillinger-ikonet.

2 Slå på Varsler

Trykk på Tilkoblinger, og så trykk på Frakoblingsvarsler. Velg ønsket alternativ.

Liste over innstillinger for Frakoblingsvarsler

Merk: Hvis klokken ikke lager lyder eller vibrerer, kan du ha slått av lydinnstillingene ved et uhell.

1 Gå til Innstillinger

Fra klokkens startskjerm, sveip oppover, naviger til og åpne Innstillinger. Du kan også sveipe ned fra toppen av skjermen for å åpne hurtiginnstillinger-panelet, og deretter trykke på Innstillinger-ikonet.

2 Slå på Vibrer med lyd

Sveip til og trykk på Lyd og vibrering, og trykk deretter på Lydmodus. Sørg for at den er satt for lyd, og trykk deretter på bryteren ved siden av Vibrer med lyd.