Sikkerhetsforholdsregler når du bruker en Galaxy-enhet

Litium-ionbatteriene som er innebygd i Galaxy-produkter har mye energi lagret i seg, og mennesker og materialer kan utsettes for alvorlige ulykker hvis de misbrukes eller brukes feil. For å ivareta brukersikkerheten og forhindre skade på eiendom må du lese nøye gjennom det følgende og bruke produktet riktig.

Visning av åpen Galaxy Flip-enhet sammen med grafikk for batteristatus.

Slik holder du Galaxy-enhetens batteri trygt

Visning av Samsung Galaxy-telefon, øreplugger og klokke samlet på trådløs lader.
  • Ikke bruk skadde strømledninger eller plugger, eller løse stikkontakter.
  • Unngå å berøre enheten, strømledninger, plugger eller stikkontakten med våte hender eller andre våte kroppsdeler.
  • Ikke trekk hardt i strømledningen når du kobler den fra.
  • Bruk batterier, ladere, tilbehør og utstyr godkjent av produsenten.
  • Unngå at enheten faller eller utsettes for harde støt.
  • Enheten skal ikke oppbevares i eller i nærheten av varmeovner, mikrobølgeovner, varmt utstyr til matlaging eller beholdere med høyt trykk.
  • Enheten skal ikke brukes eller oppbevares i områder med høye konsentrasjoner av støv eller luftbårne materialer.
  • Unngå at flerbrukskontakten og den lille enden av laderen kommer i kontakt med strømførende materialer som væsker, støv, metallpulver og bly fra blyanter.
  • Unngå at flerbrukskontakten kommer i berøring med skarpe verktøy eller at flerbrukskontakten utsettes for støt.
  • Enheten eller batteriet må ikke bites eller suges på.
  • Unngå å koble laderens positive og negative poler sammen.
  • Enheten må ikke brukes utendørs i tordenvær.
  • Enheten må ikke brukes nær enheter eller utstyr som kan avgi radiofrekvenser, som stereoanlegg eller radiotårn.
  • Slå av enheten i potensielt eksplosive miljøer.

Slik bruker du Galaxy-telefonen trygt

Visning av Galaxy-enhet som lades med vist fremdrift for batteriladingen.
  • Hold enheten tørr.
  • Ikke oppbevar enheten sammen med metallobjekter som mynter, nøkler og smykker.
  • Ikke oppbevar enheten nær magnetfelt.
  • Unngå kontakt med enheten når den overopphetes. Unnlatelse av dette kan føre til milde forbrenninger, rødhet og hudpigmentering.
  • Pass på så du ikke utsetter kameralinsen for en kilde til kraftig lys, som direkte sollys.
  • Hvis enheten har en blits eller en lykt, skal den ikke brukes nær øynene til mennesker eller dyr.
  • Slå av enheten i potensielt eksplosive miljøer.
  • Unngå at enheten faller eller utsettes for støt.
  • Ikke demonter, modifiser eller reparer enheten.
  • Ikke bruk enheten på et sykehus, på et fly eller i motorisert utstyr som kan forstyrres av radiofrekvenser.
  • Hvis du bruker høreapparat, bør du kontakte produsenten for informasjon om radioforstyrrelser.
  • Bruk batterier, ladere, tilbehør og utstyr godkjent av produsenten.