Slik administrerer du bilder og videoer i appen Galleri ved å synkronisere dem med OneDrive

Du kan lagre alle bildene og videoene dine i en nettskytjeneste ved bruk av OneDrive på Galaxy-telefonen din. Ved å innstille OneDrive og Galleri til å synkronisere automatisk, kan du få tilgang til filene dine når du vil for å se dem igjen senere, fra en PC med OneDrive eller en annen mobilenhet.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik kobler du sammen Samsung & MS-kontoer via Cloud Sync

For å synkronisere din Galleri-app med OneDrive, må du først logge inn på OneDrive. Selv om du ikke har en MS-konto, kan du logge inn på OneDrive med en Samsung-konto via Cloud Sync på Galaxy-telefonen din. Følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne appen Galleri,  trykk deretter på Meny (de tre horisontale linjene) nederst.

Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet.

Onedrive koble samsung-konto trinn 1

Trinn 3. Trykk på Cloud Sync i menyen Galleriinnstillinger.

Trinn 4. Les gjennom meldingen, godta tillatelsene og trykk deretter på Koble til.

Onedrive koble samsung-konto trinn 2

Trinn 5. Trykk på knappen Koble til.

Trinn 6. Trykk på Opprett en!, og opprett deretter en Microsoft-konto med din nåværende Samsung-konto. Fortsett med å følge instruksjonene i appen inntil det er fullført.

Onedrive koble samsung-konto trinn 3

Merknad:

• Cloud Sync-menyen vises kun når du ikke er logget inn på OneDrive ennå. Hvis du allerede har logget inn, så vil menyen Sync med OneDrive vises.
  • Sørg for at du er koblet til Internett.

Slik synkroniserer du spesifikke album i appen Galleri

Du kan synkronisere og lagre bestemte viktige album til OneDrive, som for eksempel familieferie-album og selfier med bestevennene dine. Start fra menyen Galleriinnstillinger, og følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Trykk på Synkroniser med OneDrive

Trinn 2. Trykk på Album å synkronisere.

Onedrive synkronisere album trinn 1

Trinn 3. Du kan velge hvilke album du vil synkronisere med OneDrive ved å trykke på knappen ved siden av albumet.

Onedrive synkronisere album 2

Slik laster du ned filer fra OneDrive

OneDrive lar deg laste ned bildene og videoene du har synkronisert via OneDrive fra en annen telefon, nettbrett eller PC.

Trinn 1. Åpne OneDrive-appen, og trykk på kategorien Bilder.

Trinn 2. Trykk på bildet eller videoen du vil laste ned til telefonen din.

Onedrive nedlasting trinn 1

Trinn 3. Trykk på knappen Last ned.

Trinn 4. Trykk på LAGRE igjen for å bekrefte. Hvis du vil lagre til en annen plassering, så trykk på Tilbakepil-ikonet for å velge en annen plassering til filen din, som Dokumenter eller Bilder.

Onedrive nedlasting trinn 2

Slik gjenoppretter du slettede filer fra OneDrive

Det er ikke noe problem hvis du utilsiktet sletter bilder fra OneDrive. Slettede bilder og videoer blir ikke slettet permanent med en gang. De oppbevares i Papirkurven i noen dager så du kan gjenopprette filene dine tilbake fra den. Du finner de slettede filene i appen OneDrive > Meg > Papirkurv.

Slik synkroniserer du Galleri-bilder og -videoer med OneDrive automatisk

Funksjonen Automatisk synkronisering for appen Galleri kan deaktiveres som standard, men du kan lett slå den på slik at alle bildene og videoene dine synkroniseres til OneDrive. Hvis du allerede har en OneDrive-konto, så følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne appen Galleri, trykk deretter på Meny (de tre horisontale linjene) nederst.

Trinn 2. Trykk på Innstillinger-ikonet.

Onedrive synkronisere auto trinn 1

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen