Hvilke opplåsingsmetoder kan jeg bruke på min Galaxy-smarttelefon?

Kamerakontrollen på din Galaxy Note 10 hever seg til et annet nivå når du bruker den nye S Pen. Nå kan du med en enkel armleddbevegelse fjernstyre fotografering, zoome eller veksle mellom forskjellige kameramoduser. Alt det og mye mer med S Pen på din Galaxy Note10.

Slik bruker du Lufthandlinger på kameraet Slik bruker du Lufthandlinger på kameraet

Sørg for at Lufthandlinger er aktivert.
Gå til S Pen-innstillinger.
Trykk på Lufthandlinger.
Skyv bryteren "På".

For å starte Lufthandlinger, hold penneknappen nede, og sving som en tryllestav.

Nå kan du begynne å bruke S Pen som fjernkontroll.

-      Åpne kameraet: Hold penneknappen nede.

-      Ta bilde: Trykk én gang på penneknappen.

-      Endre fronten på baksidekameraet: Hold penneknappen nede, og sving opp og ned, eller trykk to ganger på knappen.

-      Endre kameramoduser: Hold penneknappen nede, og sving fra høyre til venstre og fra venstre til høyre.

-      Zoom kamera inn/ut: Hold penneknappen nede, og sving mot klokka og med klokka.