Slik fjerner du uønskede objekter fra bilder på Galaxy-telefonen din

Det nye Gjenstandsviskelær-verktøyet lar deg øyeblikkelig fjerne objekter eller til og med personer fra bildene dine. Se veiledningen nedenfor for å finne ut hvordan du visker ut uønskede elementer for å skape et mer tilfredsstillende bilde. Denne funksjonen kan være utilgjengelig avhengig av tjenestetilbyder og modell.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hva er Gjenstandsviskelær?

Når man tar bilder, kan uønskede objekter også komme med på bildet. Da kan du, ved å bruke verktøyet Gjenstandsviskelær, lett fjerne uønskede personer eller objekter øyeblikkelig på din Galaxy smarttelefon. Verktøyet Gjenstandsviskelær finnes i Labs i fotoalbumet. Les videre for å lære hvordan du bruker verktøyet Gjenstandsviskelær.

Gjenstandsviskelær hoved.

Slik aktiverer du Gjenstandsviskelær-verktøyet

For å bruke Gjenstandsviskelær, må du først aktivere det fordi funksjonen som standard ikke er aktivert. For å aktivere verktøyet Gjenstandsviskelær , følg trinnene nedenfor.

Blyantformet redigeringsikon valgt. Blyantformet redigeringsikon valgt.

Trinn 1. Trykk på det blyantformede redigeringsikonet.

Flere alternativer-ikon valgt. Flere alternativer-ikon valgt.

Trinn 2. Trykk på ikonet Flere alternativer (tre vertikale prikker) øverst til høyre.

Labs valgt. Labs valgt.

Trinn 3. Velg Labs.

Bryter ved siden av Gjenstandsviskelær valgt. Bryter ved siden av Gjenstandsviskelær valgt.

Trinn 4. Trykk på bryteren ved siden av Gjenstandsviskelær for å aktivere det.

Slik bruker du Gjenstandsviskelær

Hvis du har aktivert Gjenstandsviskelær-verktøyet, finner du et Gjenstandsviskelær-ikon blant redigeringsalternativene. Følg trinnene nedenfor for å viske ut uønskede objekter fra bildene dine.

Gjenstandsviskelær-ikon valgt. Gjenstandsviskelær-ikon valgt.

Trinn 1. Trykk på Gjenstandsviskelær-ikonet.

Sirkel tegnet rundt element som skal slettes. Sirkel tegnet rundt element som skal slettes.

Trinn 2. Trykk på eller tegn rundt alt du vil viske ut. Du kan også trykke på den delen du vil viske ut fra bildet, det vil automatisk tegne en grense.

Viske ut valgt. Viske ut valgt.

Trinn 3. Trykk på knappen Visk ut.

Lagre valgt. Lagre valgt.

Trinn 4. Trykk på knappen Lagre for å fullføre redigeringene dine.

Merknad:

• Gjenstandsviskelær-verktøyet må aktiveres før det vises i redigeringsverktøyene dine.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.