Slik forbedrer du batterilevetiden til Galaxy Z Flip4

En av de største forbedringene ved Galaxy Z Flip4 er batteriet. Med en kapasitet på 3700 mAh kan du også bruke noen av telefonens funksjoner til å forlenge batterilevetiden.

Bilde av Galaxy Z Flip4 med et batteriikon.

Sammenligning av Galaxy Z Flip4 batterikapasitet

Galaxy Z Flip4 er utstyrt med et 3700 mAh batteri, som er en forbedring med lengre brukstid enn dens forgjenger, Galaxy Z Flip3, som var utstyrt med et 3300 mAh batteri. Se alle forskjellene på batteriet nedenfor:

Modell

Z Flip3

Z Flip4

Batterikapasitet

(mAh, typisk)

3300

3700

Lydavspillingstid

Opptil 51 timer

Opptil 56 timer

Ladekapasitet

15 W superhurtig lading

(Lader selges separat)

25 W superhurtig lading

(Lader selges separat)

Bemerk: Lydavspillingstiden kan variere avhengig av nettverksomgivelser, bruksmønster og andre faktorer.

Etter at du har kjøpt et nytt produkt, installerer og aktiverer du vanligvis mange apper og utfører forskjellige funksjoner for å sette opp den nye enheten for første gang. På dette tidspunktet, på grunn av det høye batteriforbruket i bakgrunnen, kan du føle at batterilevetiden på den nye telefonen er kortere enn den tidligere modellen.

Enhetsoptimalisering hjelper med å redusere batteriforbruket ved å rydde opp i unødvendige filer og apper som kjører i bakgrunnen og rydde opp i unormalt batteribruk.

Via Enhetspleie:

Bilde av skjermbildet “Innstillinger” med alternativet “Batteri og enhetsvedlikehold” uthevet. Bilde av skjermbildet “Innstillinger” med alternativet “Batteri og enhetsvedlikehold” uthevet.

Trinn 1. Gå til Enhetsinnstillinger og trykk på “Batteri og enhetsvedlikehold”.

Bilde av skjermbildet “Enhetsvedlikehold” med alternativet “Optimaliser nå” uthevet. Bilde av skjermbildet “Enhetsvedlikehold” med alternativet “Optimaliser nå” uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Optimaliser nå”.

Bilde av skjermbildet “Enhetsvedlikehold” med alternativet “Ferdig” uthevet. Bilde av skjermbildet “Enhetsvedlikehold” med alternativet “Ferdig” uthevet.

Trinn 3. Trykk på “Ferdig”.

Via apper i dyp dvale:

Hvis noen apper gir problemer med batteriet tappes, kan tappingen av batteriet reduseres ved å legge appene i dvale via pushvarslinger.

Når enheten automatisk oppdager en app som bruker mye batteri, i bakgrunnen og sender en push, så sjekk varselet for å sette appen i dvalemodus.

Bilde av skjermbildet “Enhetsvedlikehold” med alternativet “Batteri” uthevet. Bilde av skjermbildet “Enhetsvedlikehold” med alternativet “Batteri” uthevet.

Trinn 1. Gå til Batteri og enhetsvedlikehold og trykk på “Batteri”.

Bilde av skjermbildet “Batteri” med alternativet “Grense for bakgrunnsbruk” uthevet. Bilde av skjermbildet “Batteri” med alternativet “Grense for bakgrunnsbruk” uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Grenser for bakgrunnsbruk”.

Bilde av skjermbildet “Grenser for bakgrunnsbruk” med knappen “Sett ubrukte apper i dvalemodus”. Bilde av skjermbildet “Grenser for bakgrunnsbruk” med knappen “Sett ubrukte apper i dvalemodus”.

Trinn 3. Slå på knappen “Sett ubrukte apper i dvalemodus”.

Bilde av skjermbildet “Grenser for bakgrunnsbruk” med alternativet “Apper i dyp dvale” uthevet. Bilde av skjermbildet “Grenser for bakgrunnsbruk” med alternativet “Apper i dyp dvale” uthevet.

Trinn 4. Trykk på "Apper i dyp dvale”.

Eksempelbilde av noen valgte apper og alternativet “Legg til” uthevet. Eksempelbilde av noen valgte apper og alternativet “Legg til” uthevet.

Trinn 5. Trykk på ikonet legg til, og velg appene du vil sette i dvalemodus. Trykk deretter på “Legg til”.

Apper som settes i dvale, mottar kanskje ikke oppdateringer eller andre varsler.

Fjern apper som du bruker ofte eller som du må motta viktige varsler fra, fra listen over apper i dvaletilstand.

Bilde av skjermbildet “Enhetspleie” med alternativet “Batteri” uthevet. Bilde av skjermbildet “Enhetspleie” med alternativet “Batteri” uthevet.

Trinn 1. Gå til Batteri og enhetspleie, og trykk på “Batteri”.

Bilde av skjermbildet “Batteri” med alternativet “Grenser for bakgrunnsbruk” uthevet. Bilde av skjermbildet “Batteri” med alternativet “Grenser for bakgrunnsbruk” uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Grenser for bakgrunnsbruk”.

Bilde av skjermbildet “Grenser for bakgrunnsbruk” og alternativet “Apper i dyp dvale” uthevet. Bilde av skjermbildet “Grenser for bakgrunnsbruk” og alternativet “Apper i dyp dvale” uthevet.

Trinn 3. Trykk på "Apper i dyp dvale”.

Bilde av skjermbildet “Apper i dyp dvale” med alternativet “Fjern” uthevet. Bilde av skjermbildet “Apper i dyp dvale” med alternativet “Fjern” uthevet.

Trinn 4. Trykk på ikonet flere alternativer, og trykk på “Fjern”.

Eksempelbilde av to valgte apper og alternativet “Fjern” uthevet. Eksempelbilde av to valgte apper og alternativet “Fjern” uthevet.

Trinn 5. Trykk på “Fjern” etter at du har valgt en app.

Du kan sette opp optimaliseringer automatisk én gang om dagen og rydde opp apper for å frigjøre minne. Når følgende funksjon er aktivert, forblir de sist brukte appene åpne og alle bakgrunnsappene lukkes.

Dette gjelder kun når skjermen er av eller telefonen ikke er i bruk. Nedenfor kan du angi et tidspunkt når telefonen ikke er i bruk for mer praktisk optimalisering.

Bilde av hovedskjermbildet til “Enhetsvedlikehold” med ikonet flere alternativer uthevet. Bilde av hovedskjermbildet til “Enhetsvedlikehold” med ikonet flere alternativer uthevet.

Trinn 1. Gå til Batteri og enhetsvedlikehold, og trykk på ikonet flere alternativer.

Bilde av hovedskjermbildet “Enhetsvedlikehold” med alternativet “Automatisering” uthevet. Bilde av hovedskjermbildet “Enhetsvedlikehold” med alternativet “Automatisering” uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Automatisering”.

Bilde av skjermbildet “Automatisering” med knappene “Optimaliser automatisk daglig” uthevet. Bilde av skjermbildet “Automatisering” med knappene “Optimaliser automatisk daglig” uthevet.

Trinn 3. Slå på knappene “Optimaliser automatisk daglig”.

Bilde av skjermbildet “Optimaliser automatisk daglig” med alternativet “Lukk apper for å frigjøre minne” uthevet. Bilde av skjermbildet “Optimaliser automatisk daglig” med alternativet “Lukk apper for å frigjøre minne” uthevet.

Trinn 4. Angi tidspunktet for optimalisering. Du kan også slå på knappen “Lukk apper for å frigjøre minne” for å få mer plass i minnet.

Hvis du fortsatt opplever problemer med batteriet, prøv dette:

• Slå av Wi-Fi, GPS (posisjon) og Bluetooth-funksjoner når de ikke er i bruk.
  • Slå av datasynkroniseringsfunksjonen for Samsung- og Google-kontoer.

(Innstillinger > Kontoer og sikkerhetskopiering > Kontoadministrasjon > Velg Samsung/Google konto-ID > Synkroniser konto > (Kontakter/Kalender osv).

• Slett unødvendige filer eller ubrukte apper.
  • Reduser lysstyrken på skjermen.
  • Hvis produktet blir veldig varmt og problemet vedvarer lenge, så slutt å bruke produktet en stund. Hvis temperaturen ikke faller, kontakt Samsung Support.

Bemerk: Skjermbilder og navn er basert på Android 12 (S OS) og har utelukkende et forklarende formål. Det kan være forskjeller avhengig av programvareversjonen.