Slik kobler du Bluetooth-hodetelefonene dine til din Samsung Galaxy Watch Active2

Nyt lydsporet til livet ditt ved å koble smartklokken din til et par Bluetooth-hodetelefoner så du får mest mulig ut av enhver situasjon og tilstand. Nå kan du sømløst holde musikken i gang mens du er på farten med din Galaxy Watch Active2.

Koble Bluetooth-hodetelefoner til klokken din

Du kan lett koble til Bluetooth-hodetelefoner, og du kan høre på musikk og ha en telefonsamtale gjennom dem ved å følge nedenstående trinn.

Trinn 1. Gå til Innstillinger på klokken din.

Trinn 2. Sveip til og trykk på Tilkoblinger > Bluetooth.

Trinn 3. Slå på Bluetooth, og sjekk om hodetelefonene er i tilkoblingsmodus.

Trinn 4. Trykk på Bluetooth-lyd, og velg de ønskede Bluetooth-hodetelefonene.

Du kan justere Bluetooth-lyd ved bruk av Innstilling-ikonet ved siden av Bluetooth-hodetelefonene til å:

• Koble fra
  • Anropslyd (Call audio)
  • Medialyd (Media audio)

Du kan også koble til dine Bluetooth-hodetelefoner ved bruk av Hurtigpanelet på klokken din.

Trinn 1. Sveip nedover fra toppkanten av skjermen.

Trinn 2. Sveip på kanten eller sveip til venstre eller høyre på skjermen for å gå til neste eller forrige hurtigpanel.

Slik finner du hurtigpanel

Trinn 3. Trykk på Hodetelefon-ikonet.

Trinn 4. Bluetooth-funksjonen er aktivert, og det blir søkt i listen over tilgjengelige Bluetooth-hodetelefoner.

Hvis tidligere brukt Bluetooth er tilgjengelig, blir den koblet til automatisk.

Merknad: Lydutgang for telefonsamtaler til Bluetooth-hodetelefoner er bare tilgjengelig med LTE klokkemodeller. Hvis brytere for anropslyd (Call audio) og medialyd (Media audio) er slått av, vil du ikke høre noe lyd i Bluetooth-hodetelefonene, og de kan kobles fra klokken.

Du kan koble til to Bluetooth-enheter samtidig, og hodetelefonene dine vil intuitivt veksle mellom enhetene. Hvis av en eller annen grunn en annen Bluetooth-enhet ikke kan lokalisere din Galaxy Watch, så sjekk tipsene listet opp nedenfor før du kontakter et Samsung servicested.

• Sørg for at Bluetooth trådløs funksjon er aktivert på din Galaxy Watch Active2.
  • Nullstill din Galaxy Watch Active2, og prøv på nytt.
  • Sørg for at din Galaxy Watch Active2 og den andre Bluetooth-enheten er innenfor Bluetooth-rekkevidde (10 m).

Avstanden kan variere avhengig av omgivelsene som enhetene brukes i.

Du kan sjekke nedenstående kontrollpunkter når det ikke blir etablert noen Bluetooth-forbindelse eller når din Galaxy Watch Active2 og mobilenheten er koblet fra.

• Sørg for at Bluetooth-funksjonen på begge enhetene er aktivert.
  • Sørg for at det ikke er noen forhindringer som vegger eller elektrisk utstyr mellom enhetene.
  • Sørg for at den nyeste versjonen av Galaxy Wearable-appen er installert på mobilenheten.

Oppdater om nødvendig Galaxy Wearable-appen til den nyeste versjonen.

• Sørg for at din Galaxy Watch Active2 og den andre Bluetooth-enheten er innenfor Bluetooth-rekkevidde (10 m).

Avstanden kan variere avhengig av omgivelsene som enhetene brukes i.

• Omstart begge enhetene, og start Galaxy Wearable-appen på mobilenheten.

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.