Slik kobler du Galaxy Buds til en smarttelefon

Galaxy Buds er helt trådløse øreplugger som lar deg høre all slags lyd fra telefonen din, som for eksempel musikk, lydfiler, varsler osv., enkelt og trådløst. Du kan koble Galaxy Buds til smarttelefonen din for å begynne å få glede av denne nyttige enheten med det samme.

Bilde av en hånd som holder Galaxy Buds i etuiet.

Galaxy Buds støttes av Android™-enheter, og visse modeller, som for eksempel Galaxy Buds+ og Galaxy Buds Live, støttes også av iOS™ hvis du har en iPhone 7 eller nyere. For å bruke dem, må du pare dine Buds med enheten din. Når dine Galaxy Buds / Galaxy Buds+ / Galaxy Buds 2 / Galaxy Buds Live / Galaxy Buds Pro har blitt satt opp og paret, skal du bare åpne ladeetuiet, så vil enhetene dine automatisk kobles sammen.

Bemerk: Hvis dine Galaxy Buds ikke pares innen tre minutter etter at ladeetuiet har blitt åpnet, vil de avbryte den aktive paringen. Lukk og åpne etuiet på nytt for å påbegynne paringen på nytt.

Med en Samsung smarttelefon:

For å koble dine Galaxy Buds til din Samsung smarttelefon, må du laste ned SmartThings-appen og Wearable-appen og deretter følge disse trinnene:

1 Legg Galaxy Buds i etuiet sitt, lukk det og åpne det på nytt.
2 Start SmartThings og trykk på alternativet “Koble til” fra sprettoppvinduet.
Bilde av en S22 telefonskjerm med et Galaxy Buds2 sprettoppvindu og alternativet “Koble til” uthevet.

Nå er dine Galaxy Buds paret med smarttelefonen din. Når dine Galaxy Buds har blitt koblet til, vil de automatisk prøve å koble til enheten din hver gang du åpner ladeetuiet mens ørepluggene er inni.

Med en Android™ smarttelefon av annet merke enn Samsung:

For å koble dine Galaxy Buds til en Android™ smarttelefon av annet merke enn Samsung, må du laste ned Galaxy Wearable-appen fra Google™ Play Store og følge disse trinnene:

1 Legg Galaxy Buds i ladeetuiet sitt, lukk det og åpne det på nytt. Dine Buds vil gå i paringsmodus.
2 Åpne Galaxy Wearable-appen, og søk etter Buds.
3 Følg instruksjonene på skjermen, og installer Galaxy Buds Manager.
4 Nå er dine Galaxy Buds paret med din Android™ smarttelefon av annet merke enn Samsung.

Med en iOS™-enhet:

1 Legg Galaxy Buds i ladeetuiet sitt, lukk det og åpne det på nytt. Dine Buds vil gå i paringsmodus.
2 Gå til enhetsinnstillinger på iOS™-enheten din.
3 Trykk på “Bluetooth” og sørg for at funksjonen er på.
4 Dine Buds vil være i seksjonen “Andre enheter”. Trykk på dem for å koble dine Buds til iOS™-enheten din.

Du kan også pare dine Galaxy Buds til en TV eller PC manuelt:

1 Sett dine Galaxy Buds i øret.
2 Trykk på og hold inne begge ørpluggenes styreplater. Ørepluggene går i paringsmodus, og du hører en lyd.
3 Gå til Bluetooth-innstillinger på enheten din og søk etter Galaxy Buds.

Bemerk: Bluetooth må være slått på din Android™-enhet av annet merke enn Samsung for å kunne pares. Plasseringen av Bluetooth-innstillingene og trinnene for å pare en ny enhet varierer avhengig av enheten din. Referer til instruksjonene for din enhet for flere detaljer.

Gå inn i Galaxy Buds-innstillingene for å sette opp ørepluggene slik du ønsker:

Bilde av Galaxy Wearable-skjermen med menyikonet uthevet. Bilde av Galaxy Wearable-skjermen med menyikonet uthevet.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable og klikk på menyikonet.

Bilde av Galaxy Wearable-menyen med “Galaxy Buds2”-enheten uthevet. Bilde av Galaxy Wearable-menyen med “Galaxy Buds2”-enheten uthevet.

Trinn 2. Velg Galaxy Buds fra listen over enheter.

Bilde av Galaxy Wearable-skjermen med Galaxy Buds2 tilkoblet og alternativet “Øreplugginnstillinger” uthevet. Bilde av Galaxy Wearable-skjermen med Galaxy Buds2 tilkoblet og alternativet “Øreplugginnstillinger” uthevet.

Trinn 3. Trykk på “Øreplugginnstillinger”.

skjermbildet Øreplugginnstillinger kan du sette opp ulike aspekter av dine Buds som du ønsker:

• Equalizer: Velg equalizer-modus mellom “Bass boost”, “Soft”, “Dynamic”, “Clear” og “Treble boost”.
  • Les varsler høyt: Slå på denne funksjonen for å høre varsler fra telefonen din i ørepluggene dine.
  • Sømløs ørepluggtilkobling: Skift raskt til enheter i nærheten uten å koble fra ørepluggene dine eller slå på paringsmodus.
  • I øret-registrering: Slå på denne funksjonen for å avspille anrop via ørepluggene dine når de er i ørene og via telefonen din når de ikke er det.
  • Test av ørepluggtilpasning: Du kan sjekke tilpasningen av ørepluggene dine for å få mest mulig ut av dine Buds. Bare sett inn ørepluggene og trykk på “Start”.
  • Bruk omgivelseslyd under anrop: Slå på denne funksjonen for å høre din egen stemme tydelig når du snakker i telefonen.
  • Labs: Her kan du velge mellom “Dobbelttrykk på ørepluggkant” og “Spillmodus”.

Du kan styre all musikken din fra dine Galaxy Buds takket være funksjonen “Berøringskontroll”. Hvis du slår på denne funksjonen, kan du bruke fingrene dine til å styre musikken din og anropene dine ved bare å berøre ørepluggene dine. Dette kan du gjøre ved bruk av din Buds styreplate.

Høre på musikk:

• Trykk: Spill av eller sett et spor på pause.
  • Dobbelttrykk: Spill av neste spor.
  • Trippeltrykk: Spill av forrige spor.
  • Berør og hold inne: Du kan angi et standard berøringsalternativ for hver øreplugg inklusiv “Bixby” og “Volum ned og opp”.

Under et anrop:

• Dobbelttrykk: Besvar anrop eller avslutt anrop.
  • Berør og hold inne: Avvis anrop.