Slik kontrollerer du medier og enheter på din Galaxy-smarttelefon

Vil du kontrollere volumet på din tilkoblede Bluetooth-høyttaler eller kontrollere SmartThings-enhetene dine direkte fra Hurtigpanelet? Bare innstill Media- og Enhetspanelet på din Galaxy-telefon eller ditt nettbrett for bekvemt å administrere dine tilkoblede enheter.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Sett opp og bruk Mediapanelet

Når Mediapanel er klart til bruk, kan du se medier som spilles av på telefonen, som sanger fra Spotify eller Google Play Musikk. Bare følg trinnene for å sette opp Media først.

Trinn 1. Sveip ned fra toppskjermen for å åpne Hurtigpanelet.

Trinn 2. Trykk på Media under Hurtiginnstilinger-ikonene.

Trinn 3. Les instruksjonene på skjermen, og trykk på Ferdig

Hvordan bruke enhetspanel

Under den viste sangen, vil du se en liste over tilkoblede Bluetooth-lydenheter. Du kan:

• Skifte lydutgang ved å trykke på enheten du ønsker, som for eksempel Galaxy Buds.
  • Ha mer enn én Bluetooth-lydenhet tilkoblet, en sirkel vises ved siden av hver av dem. Du kan spille samme media på flere enheter samtidig.

Som om det ikke var nok å ha et spesielt sted bare til lydenheter, så er det også et sted til alt ditt annet tilkoblede tilleggsutstyr. Enhetspanelet gir rett og slett en snarvei til alle smartenhetene dine som er koblet til SmartThings-kontoen din eller telefonen din.

Trinn 1. For å åpne Enhetspanelet, sveip ned fra toppskjermen for å åpne Hurtigpanelet.

Trinn 2. Trykk på Enheter under Hurtiginnstilinger-ikonene.

Trinn 3. Les instruksjonene på skjermen, og trykk på Neste.

Trinn 4. Når du er ferdig, trykk på Ferdig.

Hvordan bruke enheter-panel
  • Trykk på ikonet du ønsker for å få tilgang til en enhets innstillinger eller for å kjøre en Scene.
  • For å legge til, fjerne eller omorganisere enhetene på listen, så trykk på Flere alternativer (tre vertikale prikker) øverst til høyre, og velg deretter Velg scener og enheter eller Endre rekkefølge.

Du kan kontrollere Spotify på TV-en din via telefonens Mediapanel. Først må du sørge for at TV-en og telefonen er koblet til samme Wi-Fi-nettverk.

Trinn 1. Sveip ned fra toppskjermen for å åpne Hurtigpanelet.

Trinn 2. Trykk på Smart View-ikonet.

Trinn 3. Velg din ønskede TV, og trykk deretter på Start nå på telefonen.

Trykk på Smart View-ikonet

Om nødvendig, så velg Tillat på TV-en for å gi telefonen tillatelse til å koble til. Telefonens lyd vil nå begynne å avspilles på TV-ens høyttalere.

Merknad:

• Det tidligere SmartThings-panelet har blitt erstattet av Media- og Enhetspanelene Hvis du vil kontrollere dine SmartThings-registrerte enheter, så må du oppdatere Media og Enheter til 1.0.02.17-versjonen eller nyere, og SmartThings-appen til 1.7.36.23-versjonen eller nyere.
  • Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.