Slik reduserer du belastningen for øynene ved å bruke Mørk modus på Galaxy-telefonen din

Galaxy-telefonen din tilbyr Mørk modus for en glimrende visningsopplevelse selv i mørke omgivelser. Se veiledningen nedenfor om hvordan du bruker Mørk modus for å redusere belastningen på øynene.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik slår du på Mørk modus

Du kan redusere belastningen på øynene ved å anvende funksjonen Mørk modus når du bruker enheten om natten eller på et mørkt sted. Du kan angi en tidsplan for bruk av Mørk modus. Følg trinnene nedenfor for å aktivere Mørk modus.

Trinn 1. Sveip ned fra øverst på skjermen for å åpne Hurtigpanelet.

Trinn 2. Trykk på ikonet Mørk modus. For å slå av modusen, trykk på ikonet på nytt.

Mørk modus aktiver.

Alternativt kan du, på telefoner med Android 10 eller senere, også få tilgang til Mørk modus under Skjerm i Innstillinger.

Mørk modus alternativ trinn.

Merknad:

• Mørk modus fungerer kanskje ikke hvis du bruker et nedlastet tema, en skrifttype med høy kontrast eller visse tredjeparts apper.
  • Avhengig av modellen og versjonen, kan Mørk modus bli kalt Nattmodus.
  • Det mørke temaet anvendes kanskje ikke i visse apper.

Angi en tidsplan for Mørk modus

Du kan innstille Mørk modus til å slås på eller av automatisk. Følg trinnene nedenfor for å slå på Mørk modus automatisk ved solnedgang eller på et spesifikt tidspunkt. Selv om du angir et planlagt tidspunkt for Mørk modus, kan du fortsatt slå det på eller av manuelt når du vil.

Sveip ned fra øverst på skjermen for å åpne Hurtigpanelet. Sveip ned fra øverst på skjermen for å åpne Hurtigpanelet.

Trinn 1. Sveip ned fra øverst på skjermen for å åpne Hurtigpanelet.

Mørk modus valgt. Mørk modus valgt.

Trinn 2. Trykk på og hold inne Mørk modus-ikonet for å åpne siden innstillinger.

Solnedgang til soloppgang valgt. Solnedgang til soloppgang valgt.

Trinn 3. Trykk på bryteren ved siden av Slå på som planlagt. Velg Solnedgang til soloppgang for å planlegge at Mørk modus slås på mellom solnedgang og soloppgang. I dette tilfellet må Sted være slått på.

Egendefinert tidsplan valgt. Egendefinert tidsplan valgt.

Trinn 4. Du kan også velge Egendefinert tidsplan for å angi din egen tidsplan for Mørk modus.

Angi tidsalternativ vist. Angi tidsalternativ vist.

Trinn 5. Trykk på Start tid, velg din ønskede tid og trykk deretter på Ferdig. Trykk deretter på Avslutt tid, velg en tid og trykk deretter på Ferdig.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.