Vannresistensen til Galaxy Watch

Galaxy Watch/Fit-enheten er vannresistent, slik at du kan bruke enheten i mange vannrelaterte situasjoner som du kan oppleve i hverdagen. Retningslinjene nedenfor hjelper deg med å få det beste ut av vann- og støvresistensen.

Visning av Galaxy-enheter med vannsprut.

Hvilket nivå av vannmotstand har Galaxy Watch/Fit-enheten min?

• Modellene Galaxy Watch3, Watch4, Watch5, Watch Active, Watch Active2 og Galaxy Fit, Fit2 og Fit E er vann- og støvresistente i henhold til IP6X-resistens, IPX8-vannresistens og 5ATM-vannresistens.
  • De kan brukes i situasjoner når de utsettes for vann eller svette i hverdagen (eksponering for svette som oppsamles ved trening, håndvask, regn osv.). De kan også brukes i svømmebassenger eller på grunt vann.
  • 5ATM-vannresistensklassifiseringen ble testet ved å senke enheten i 50 meter ferskvann i ti minutter, og la den ligge stille, uten bevegelse, for å oppfylle kravene til ISO 22810:2010-sertifiseringen.
  • IPX8-vannmotstandsklassifiseringen ble testet ved å senke enheten i 1,5 m ferskvann i 30 minutter, og la den ligge stille, uten bevegelse, for å oppfylle kravene i IEC 60529-sertifiseringen.
  • IP6X-vannresistensklassifiseringen ble testet for å oppfylle kravene til IEC 60529-sertifiseringen.
  • Galaxy Watch (utgitt i 2018) har en vannresistensvurdering på IP68 og kan ikke brukes i svømmebassenger eller sjøen.
  • Ved bruk av Gear Fit-serien, bør vann- og støvresistensvurderingene i brukerhåndboken sjekkes.

Hvilke aktiviteter (dykking, svømming osv.) kan jeg gjøre mens jeg har på meg Galaxy Watch/Fit?

• Galaxy Watch3, Watch4, Watch5, Watch Active, Watch Active2 og Galaxy Fit, Fit2 og Fit E kan brukes i svømmebassenger eller på grunt vann.
  • Ikke forbli under vann, snorkle, dykk eller driv med vannsporter som å stå på vannski eller surfe, og ikke svøm i vann som beveger seg raskt, som en elv, mens du har på deg enheten. Utsett den heller ikke for høytrykksspylingsmaskiner eller lignende ting. Dette vil resultere i en dramatisk økning i vanntrykket, som kan føre til en endring i vannresistensen som garanteres av selskapet vårt. Se alltid brukerhåndboken din for ytterligere veiledning.
  • Galaxy Watch (utgitt i 2018) har en vannresistensvurdering på IP68 og kan ikke brukes i svømmebassenger eller sjøen.

Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg har på meg Galaxy Watch/Fit?

• Vannresistensfunksjonen til Galaxy Watch/Fit er ikke permanent. Sørg for å kontrollere vannresistensen regelmessig på et autorisert Samsung Electronics-servicesenter for å sikre at enhetene dine er beskyttet.
  • Desinfeksjonsmidler eller salt i bassengvann eller sjøvann kan påvirke vannresistensens ytelse, så vask med rent vann etter svømming før du tørker enheten, og tørk den av med en myk, ren klut og tørk grundig før du bruker den for å opprettholde vannresistensen.
  • Selv om enheten utsettes for andre væsker enn rent vann (kaffe, drikke, såpevann, oljer, parfymer, solkrem, hånddesinfeksjon og kjemikalier som kosmetikk osv.), må den vaskes med rent vann og tørkes av med en myk, ren klut for å tørke grundig og opprettholde vannresistensen.
  • Ikke dykk, snorkle, driv med vannsporter (stå på vannski, surfe osv.) eller svøm i vann som beveger seg raskt osv. mens du bruker enheten.
  • Ikke bruk enheten med høytrykksvaskere osv., da en rask økning i vanntrykket kan overstige vannresistensen Samsung garanterer.
  • Dersom enheten din utsettes for ytre støt eller skader, kan ytelsen til vann- eller støvresistensen reduseres.
  • Ikke demonter enheten, da vann- eller støvresistensen kan bli svekket.
  • Vannresistensens effektivitet kan kompromitteres når enheten tørkes ved hjelp av varmeenheter som hårfønere, eller i miljøer som badstuer og damprom med plutselige eller ekstreme endringer i temperatur og vanntemperatur.
  • Ikke stikk hullet utenfor Watch/Fit med en spiss gjenstand. Innvendige komponenter kan skades eller vannresistensen påvirkes.
  • Lærbånd eller hybridbånd er ikke vannresistente. Ikke svøm eller dusj mens du har på deg lærbånd eller hybridbånd.