Hva er modusen Ekstra lysstyrke på S22, og hvordan slår jeg den på?

Person bruker S22 i mørk belysning

Modusen Ekstra lysstyrke på S22-serien gir 1,6 ganger mer lysstyrke når du justerer lysstyrken manuelt, det vil si at du kan bruke enheten din i en rekke situasjoner med svakt lys. Adaptiv lysstyrke er stadig det beste alternativet til de fleste situasjoner, især utendørs i direkte sollys eller svært skarpt lys. Ekstra lysstyrke er skjult i skjermmenyen og vises når du slår av Adaptiv lysstyrke. Finn ut hvordan du slår det på, og finn svar på ofte stilte spørsmål.

For å slå på modusen Ekstra lysstyrke:

1 Gå til Innstillinger, og trykk på Skjerm
 Skjerm valgt i innstillinger
2 Trykk på bryteren ved siden Adaptiv lysstyrke for å slå det av
Adaptiv lysstyrke-bryteren fremhevet
3 Alternativet for Ekstra lysstyrke vises. Trykk på bryteren for å slå det
Ekstra lysstyrke slått på

Nei. Modusen Ekstra lysstyrke er kun tilgjengelig når Adaptiv lysstyrke er av. Adaptiv lysstyrke er utformet til å optimere lysstyrken avhengig av brukerens betingelser og kan justeres ved å skyve opp og ned på lysstyrkelinjen. Hvis du trenger mer lysstyrke enn maksnivået på denne linjen, anbefales det å slå på modusen Ekstra lysstyrke.

Ekstra lysstyrke muliggjør en høyere lysstyrke enn Adaptiv lysstyrke når du justerer lysstyrkelinjen på enheten manuelt. I direkte sollys eller ekstreme lysnivåer bruker Adaptiv lysstyrke HBM (High Brightness Mode) til å øke lysstyrken ut over det som er mulig når du justerer lysstyrken manuelt. Adaptiv lysstyrke anbefales til de fleste situasjoner, især når du er utenfor i solen og bruker enheten din normalt.

Det er en liten risiko for at modusen Ekstra lysstyrke kan etterlate et etterbilde / innbrenning i enhetens skjerm. For å redusere risikoen for dette, anbefales det kun å bruke modusen Ekstra lysstyrke når det er nødvendig, og slå den av når du ikke bruker den. Gå til Samsung Support hvis du er bekymret for et etterbilde på enhetens skjerm.

Det anbefales at modusen Ekstra lysstyrke kun brukes i forhold med svakt lys. Hvis øynene dine begynner å føles trøtte ved bruk, anbefales det at du slår av modusen Ekstra lysstyrke.

Modusen Ekstra lysstyrke bruker mer av enhetens batteri enn Adaptiv lysstyrke. Dette skyldes at det er en manuell innstilling og ikke lenger tilpasser lysstyrken for å spare på batteriet når det er mulig. Derfor anbefales det kun å bruke modusen Ekstra lysstyrke når det er nødvendig.