55" Profesjonell utendørsskjerm OH55D

OH55D

Last ne Manual

Spesifikasjoner

55" Profesjonell utendørsskjerm OH55D (OH55D)

Skjerm
  • Diagonal størrelse 55"
  • Panel Type S-VA
  • Oppløsning 1920 x 1080 (16:9)
  • Pixel Pitch (HxV) 1209,6 x 680,4
  • Active Display Size (HxV) 1209,60 x 680,40
  • Lysstyrke (Typ) 2500 nit
  • Kontrastforhold 5000:1
  • Innsynsvinkel (H/V) 178° / 178°
  • Responstid 6 ms
  • Display Color 8 bit - 16,7 M
  • Fargeområde 72%
  • H-skannefrekvens 30 ~ 81 kHz
  • Maks. pikselfrekvens 148,5 MHz
  • V-skannefrekvens 48 ~ 75 Hz
  • Dynamisk kontrastforhold 100 000:1
Tilkobling
  • Lyd ut Stereo mini Jack
  • Video inn HDMI1, HDMI2, HDBaseT (LAN Common)
Design
  • Stativtype Standard Enclosure (Tilvalg)
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V ~ (+/- 10%), 50 / 60 Hz
  • Strømforbruk (i innstilling Av) mindre enn 0,3 W
  • Strømforbruk (i innstilling På) Max:650W, Typical:267W (EN) / 491W (NA,KR), BTU(Max):2216.5W
  • Strømforbruk (hvilemodus) Mindre enn 0,5 W
Dimensjon
  • Mål sett (BxHxD) 1260,6 x 731,4 x 90,3 mm (41,8) (Set), 623,5 x 564,9 x 90 mm (Power Box)
  • Dimensjoner, pakke (WxHxD) 1,378 x 325 x 842 mm
Vekt
  • Vekt sett 50,7 kg (Set), 8,6 kg (Power Box)
  • Pakkevekt 66,6 kg
Mekanisk spesifikasjon
  • Kantbredde 24,9 mm
Driftsbetingelser
  • Temperatur -30 ~ 50 °C
  • Luftfuktighet 10 ~ 80%
Generell funksjon
  • Special IP56-sertifisert for Simple Enclosure Outdoor, beskyttelsesglass (anti-grafitti, reduserer infrarødt lys), synlig fra alle vinkler med polariserte solbriller, HD Base T for installasjon med lengre distanser, støtte for portrettinstallasjon, knappelås, feilsøkingslampe, automatisk kontroll av lysstyrken med Ambient Brightness Sensor, motvirker innbrenning av bilder, temperatursensor, dreibar skjerm, MagicInfo S, smart tidsplanlegger, RJ45 MDC, PIP / PBP, automatisk veksling og tilbakestilling av kilder.
Valgfri funksjon
  • Protection Glass Ja
Intern spiller (MagicInfo)
  • MagicInfo Support Ja
Miljø
  • Energiklasse (fra høyeste A+++ till laveste E) D
Tilbehør
  • Included Rask installasjonsguide, veiledning med forskrifter, garantikort, fjernkontroll, batterier, BLU-strømkabel, hovedstrømkabel

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.