85" Profesjonell utendørsskjerm OH85F

OH85F

Last ne Manual

Spesifikasjoner

85" Profesjonell utendørsskjerm OH85F (OH85F)

Skjerm
  • Diagonal størrelse 85"
  • Skjermstørrelse 85
  • Panel Type S-VA / D-LED Local Dim.
  • Oppløsning 3840 x 2160 (16:9)
  • Pixel Pitch (HxV) 0,488 x 0,488 mm
  • Active Display Size (HxV) 1872 (H) x 1053 (V) mm
  • Display Color 8 bit - 16,7 M
  • Fargeområde 72 %
  • H-skannefrekvens 30 ~ 81 kHz
  • Maks. pikselfrekvens 594 MHz
  • V-skannefrekvens 48 ~ 75 Hz
  • Lysstyrke 2500 nit
  • Dynamisk kontrastforhold 100,000:1
Tilkobling
  • HDMI inn 2
  • USB 1
  • RGB inn D-Sub
  • Lyd ut Stereo Mini Jack
  • RS232 inn Ja
  • RS232 ut Ja
  • RJ45 Inn Ja
  • RJ45 ut Ja
  • HDBaseT inn LAN
  • 3G Dongle Ja (3G only)
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Strømforbruk (i innstilling På) Max: 1600 W, Typical: 680 W
Dimensjon
  • Mål sett (BxHxD) 2004 x 1185 x 120 mm
Vekt
  • Vekt sett 172 kg
Mekanisk spesifikasjon
  • VESA-feste M8 PEM NUT x 12 Hole
  • Kantbredde 62 mm
Driftsbetingelser
  • Temperatur -30 ~ 50 ℃
  • Luftfuktighet 10 ~ 80 (Non-condensing)
Generell funksjon
  • Special IP56 Certified for Simple Enclosure Outdoor, Protection Glass(IK-10 Level, Anti Graffiti, Infrared Reduce), Polarized Sun Glasses Viewable in any direction, HD Base T for Long Distance Installalling, Portrait / Landscape Installation Support, Lamp Error Detection, Auto Brightness Control with Ambient Brightness Sensor, Temperature Sensor, RJ45 MDC, FHD 4-PBP, Auto Source Switching & Recovery, Clock Battery(80hrs Clock Keeping)
Valgfri funksjon
  • Protection Glass Ja
Miljø
  • Energiklasse (fra høyeste A+++ till laveste E) D
Sertifisering og overholdelse
  • EMC CE : EN55022:2006+A1:2007, EN55024:1998+A1:2001+A2:2003 (EN), FCC : Part 15, Subpart B Class A (GO)
  • Sikkerhet CB : IEC60950-1/EN60950-1 (EN), UL : cUL60950-1 (GO)
Tilbehør
  • Included Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, Remote Controller, Batteries

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.