MZ-76E960

Last ne Manual

Spesifikasjoner

MZ-76E960 (MZ-76E960)

Generell funksjon
  • Applikasjoner Datacenter
  • Kapasitet 960GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor 2.5 inch
  • Grensesnitt SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
  • Dimensjon (WxHxD) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
  • Vekt Max 51.0 g Weight
  • Lagringsminne Samsung V-NAND 3-bit MLC
  • Styringsenhet Samsung MJX Controller
  • Hurtigbufferminne Samsung 1GB Low Power DDR4 SDRAM
Spesialfunksjoner
  • TRIM-støtte Supported
  • S.M.A.R.T Support Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256-bit Encryption (Class 0)
  • WWN Support Supported
  • Device Sleep Mode Support Not Supported
Ytelse
  • Regelmessing lesing Up to 550 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Regelmessig skriving Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 19,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
Environment
  • Average Power Consumption (system level) * Average (Write): 2.9 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 1.05 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Tillatt spenning 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Pålitelighet (MTBF) 1.5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Driftstemperatur 0 - 70 ℃ Operating Temperature
  • Sjokk 1,500 G & 0.5 ms (Half sine)
Programvare
  • Management SW Samsung SSD DC Tool kit
Installation Kit
Not Available
Warranty
5-Year Limited Warranty or 349 TBW Limited Warranty

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.