850 EVO mSATA SATA III SSD

MZ-M5E120

Last ne Manual

Spesifikasjoner

850 EVO mSATA SATA III SSD (MZ-M5E120)

Generell funksjon
  • Applikasjoner Client PCs
  • Kapasitet 120 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor MSATA
  • Grensesnitt SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Dimensjon (WxHxD) (50,8 ± 0,15) x (29,85 ± 0,15) x Max 3,85 (mm)
  • Vekt Max. 6,8 g
  • Lagringsminne Samsung 32 layer 3D V-NAND
  • Styringsenhet Samsung MGX Controller
  • Hurtigbufferminne Samsung 512 MB Low Power DDR3 SDRAM
Spesialfunksjoner
  • TRIM-støtte TRIM Supported
  • S.M.A.R.T Support S.M.A.R.T Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256 bit Encryption (Class 0), TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
  • WWN Support World Wide Name supported
  • Device Sleep Mode Support Ja
Ytelse
  • Regelmessing lesing Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Regelmessig skriving Up to 520 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 95 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 88 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD1) Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD1) Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
Environment
  • Average Power Consumption (system level) * Average: 2,2 Watts * Maximum: 3,3 Watts (Burst mode) *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 50 mWatts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Tillatt spenning 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Pålitelighet (MTBF) 1,5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Driftstemperatur 0 - 70 °C Operating Temperature
  • Sjokk 1500 G & 0,5 ms (Half sine)
Programvare
  • Management SW Magician Software for SSD management
Warranty
5 Years Limited Warranty or 75 TBW Limited Warranty

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.