Slik feilsøker du problemer mens du bruker The Freestyle

The Freestyle bryter alle fordommer om projektorer og byr på et stort bilde i høy oppløsning, kraftig lyd og alle smarte funksjoner du drømmer om i en elegant, kompakt størrelse. Klar til å brukes hvor som helst og når som helst. The Freestyle kan rotere 180° og lar deg nyte innholdet du vil se fritt og bekvemt.

Hvis The Freestyle er din første projektor, lurer du kanskje på noe omkring grunnfunksjoner eller daglig styring og vedlikehold av systemet. Uansett om The Freestyle er din første projektor eller ei, så vil vi hjelpe deg med å feilsøke problemer som kan oppstå.

Bilde av freestyle projector

Merknad: Klikk på lenken for å finne ut hvordan du gjør skjermen til The Freestyle klarere

Projektorer kan generere varme når de brukes i lang tid. Dette er ikke en produktfeil og burde ikke forårsake noen funksjonelle problemer.

Eksempel 1. Når du bruker projektoren, så sørg for at ventilene ikke er tildekket eller tilstoppet slik at den innvendige viften kan frigi varme gjennom ventilene.

Merknad: Vær omhyggelig med ikke å røre ventilene når projektoren er i drift eller straks etter at strømmen er slått av, da området omkring ventilene kan være varmt.

Eksempel 2. Hvis romtemperaturen er høy, vil varm luft bli trukket inn i ventilene, noe som vil redusere viftens kjøleeffekt. Vi anbefaler at du lufter ut i rommet for å senke temperaturen dersom dette er tilfellet, for å hjelpe apparatet med å avkjøles.

Eksempel 3. Projektoren kan generere varme når den brukes i store høyder. For å bruke projektoren i en høyde større enn 1219 m, slå på Modus for høy høyde. Hvis denne modusen er slått på, øker viftehastigheten og mye støy kan oppleves. Projektoren kan bare brukes i en høyde på 3048 m eller mindre.

Eksempel 4. The Freestyle genererer strøm til visse systemer som stemmegjenkjenning (Wi-Fi, mikrofon) selv når strømmen er slått av, så du kan kjenne varme fra apparatet selv når det er slått av. Endre taleanropsmetoden eller koble fra strømledningen når den ikke er i bruk. Hvis du vil endre alternativene for Bixby-vekking, så sjekk følgende:

Trinn 1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen, og naviger til Meny > Innstillinger.

Innstillinger valgt på skjermmeny

Trinn 2. Velg Alle innstillinger

Alle innstillinger valgt

Trinn 3. Velg Generelt & personvern > Stemme.

Stemme valgt i menyen Generelt & personvern

Trinn 4. Velg alternativer for Bixby-vekking.

Alternativer for Bixby-vekking valgt

Trinn 5. Velg Bruk bare Bixby-knappen eller Sier i tillegg Bixby.

Alternativet Bruk bare Bixby-knappen valgt

Etter vår erfaring er det meste av lyden brukerne bemerker, normal lyd som avgis av projektoren når den arbeider.

Eksempel 1. En vifte som senker temperaturen inni enheten kan generere støy under drift. Som med produkter utstyrt med motorer, som for eksempel kjøleskap og vaskemaskiner, er det en lyd du bare hører innimellom fordi den bare kjører når det er nødvendig å avkjøle apparatet.

Eksempel 2. Det lages lyd når autofokusfunksjonen er i drift. Dette er ikke en produktfeil.

The Freestyle er støvfølsom og ikke vanntett, så vær forsiktig når du rengjør den.

Kontroll 1. Ikke spray vann eller rengjøringsmiddel direkte på utsiden av produktet. Bruk en separat klut lett fuktet med vann for å tørke bort skitt fra utsiden av projektoren. Tørk deretter av gjenværende fuktighet med en myk, tørr klut.

Kontroll 2. Plastdelen der linsen er plassert, skal tørkes lett med en myk, tørr klut som for eksempel en renseklut til briller. Våtservietter anbefales ikke da det er risiko for kortslutning hvis vann trenger inn.

Bilde av rengjøringsprodukter

Kontroll 1. Når produktet avsendes, er det plassert en beskyttelsesfilm på bunnen av fjernkontrollen. Denne filmen må fjernes for at fjernkontrollen kan fungere skikkelig.

Bilde av fjernkontroll med film festet

Kontroll 2. Forbindelsen mellom fjernkontrollen og projektoren kan gå tapt. Pek Samsung smartfjernkontroll mot fronten av projektoren, trykk deretter på og hold inne Retur- og Avspill/Pause-knappene samtidig i minst 3 sekunder.

Bilde av fjernkontroll med Retur- og Avspill/Pause-knapper valgt

Kontroll 3. Hvis fjernkontrollen ikke virker skikkelig eller det er en svarforsinkelse, kan batteriet være svakt eller dødt. Lad opp fjernkontrollen ved å bruke USB-porten (C-type) på bunnen.

Merknad: Fjernkontrollen til The Freestyle må brukes maks 6 m fra projektoren.

Når du velger batteri til projektoren når du vil bruke apparatet på et sted uten strømtilkobling, anbefaler vi å bruke et originalt eksternt batteri som er utviklet eksklusivt til Samsungs The Freestyle.

Bilde av freestyle projector

Merknad:

• Et eksternt batteri spesielt beregnet til Samsungs The Freestyle blir sluppet i 2022.
  • Samsung Electronics er ikke ansvarlig for problemer som måtte oppstå fra bruken av andre batterier i handelen enn originale Samsung eksterne batterier.

Merknad:

• Hvis du har problemer med Samsung-projektoren din, så sjekk om det er noen tilgjengelige programvareoppdateringer ettersom disse kan inneholde en løsning på problemet.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.