¿Imaynatam Vista Pantalla Dividida nisqata activana?

Last Update date : 2022-04-07

Android Oreo (8.0) nisqa versionpaq valiq ichiykuna, en este enlace niqpi ñitispaykim Android Pie (9.0) nisqapaq musuq ichiykunata riqsiwaq.

1 Qallarinapaq pantallamantapacha, aplicacionkuna kaq pantallaman yaykunapaq hanay utaq uray lawmanpas chutay.
2 Ajustes kaqta tupay
3 Maskanapaq iconota tupay
4 Qillqay hiaspa ventana múltiple niqta akllay
5 "Uso botón reciente" niq cuadropi qillqata ñitisun
6 Vista de pantalla dividida utaq ventana instantánea

Kay ejemplopaq, Vista de Pantalla Dividida niqta akllay.

SAMSUNG

Sichus Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa rurakusqan pachallapim waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de abril de este año se iniciará la tercera fase del plan de bloqueo de celulares reportados como robados y con IMEI alterado, con el fin de desincentivar el robo y comercio ilegal de equipos móviles.

Les compartimos el landing oficial que el Ministerio de Transportes y Telecomunicaciones del Perú preparó con la información necesaria:

Visite la sección Notas https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/