¿Imaynatam Samsung Smart TV kawaqniypi Disney Plus nisqata qawayman?

Last Update date : 2022-03-19

Samsung Smart TV chaypi Disney+ nisqa

2016manta 2021kama Smart TV nisqa modelokunapim Disney+ nisqa aplicacionqa Samsung App Store nisqapi habilitasqa tarikun.

Smartphoneniykitakama, Tabletnintakama utaq PC nisqatakama plataformapi huk cuentata ruraspa qallariy.

Disney+ nisqa musuq cinematográficos nisqa riqsichiyninkunawan hinallataq warma kaypa ña riqsisqa dibujos animadosninkunawan allipaq chayarqamun. Kaymi huk mana imaginay atiy experiencia nisqa  ayllupi kusikunapaq chaynallataq Star Wars nisqahina sagakunapa alli-lallin produccionninkunaman, National Geographic nisqapa documentalninkunaman chaynallataq llapam Universo Marvel nisqaman asuykachisunki, kunan kutillaraq sapanka plataformallapi disponible kachkan.

Samsung Smart TV kapusuqniykipi contenidonkunata disfrutay qallarinaykipaq, ñawpataqa smartphone nisqa, tablet nisqa utaq PC nisqa kapusuqniykitakama crear una cuenta en Disney+ chaytam unanchanayki. Unancharusqaykipa qipanta, kay/urapi/hamuq kamachiykunata qatiy:

Yuyaykuna: 2020manta-2021kama kaq Samsung televisorkuna modelokunapaq chaynallataq 2016manta qipaman watakunapi Samsung 4K (utaq llalliqnin) televisorkunapaq Disney+ nisqa disponible kachkan. Sichus Disney+ nisqa televisorniykiwan mana tupanchu chayqa, contenidokuna qusqan disfrutanapaqqa kanmi huk manerakuna. Atiwaqmi smartphoneniykimantapacha utaq Samsung tabletniykimantapacha yaykuyta hinaspa Smart View nisqa llamkachiyta, chaynallataq atiwaq PC kapusuqniykita utaq PS4, PS5, Xbox One hinallataq Xbox Serie X sutiyuq consolakunata llamkachiyta.

Huk aplicacionpa haykap lluqsimusqanwan disponibilidadninwan pachaqa hukniraqmi kanman. Uraykunanpaq hinallataq allin llamkananpaqqa aplicacionqa Internetman conexiontam necesitan. Contenidopa proveedorninkunaqa Samsung Apps plataformatam llamkachinku aplicacionkuna qunankupaq. Contenidopa proveedorninkunaqa Smart Hub nisqa plataformamantam aplicacionkunata hurqunmanku utaq imay pachapipas manaña uyayta.

Wakin aplicacionkuna llamkachiyqa sapaq serviciokuna quqkunawan acuerdokunamanhinam kanman. Wakin funcionkuna, aplicacionkuna hinallataq serviciokunaqa información personal nisqata hinallataq / utaq sapakama rantikusqa accesoriokunata huñunapaq chaynallataq

usanapaq consentimiento nisqatam necesitanku. Aplicacionkunapa desarrolladorninkunaqa suscripcionpa utaq contratacionpa chanintam cobrakunmanku.

Imaynatam Samsung Smart TV kapusuqniypi huk aplicacionta instalayman

1. Control Remotoykipi Wasiyuq kaq botonta ñitiy

Nota: El diseño, forma y ubicación de botones puede variar de entre modelos.

2. “Apps” niq opcionta akllay

3. Pantallaykipa hanay pañalaw kuchunpi lupahina formayuq maskanapaq iconota akllay hinaspa "Disney+" nisqta qillqay televisorniykipi App nisqapa disponibilidadninta qawapanaykipaq

4. Smart Hub nisqa sapaqchasqapi App nisqata tarirqusqapa hinallataq instalasqapa qipanta, Aplicación nisqapa configuración inicialninwan qallarinapaq "Abrir" niqta chaymanta “Iniciar Sesión" niqta akllay

¿Imaynatataq riqsiyman Samsung Smart TV kapuqniy App de Disney+ nisqawan tupaq kasqanta?

Samsung Smart TV kapusuqniykipa watanta riqsinaykipaq, qipa lawpi conexionkuna tarikusqan chaypi, paña law kuchupi utaq chawpi lawpim huk uqi/qullqi llimpimanta etiquetata tarinki, chaymi Model Code niqhinawan riqsisqa dispositivoykipa código de modelonta hapin, kay código nisqam gama pertenecesqanman imay wata riqsichisqa kasqanmanta willakuyta hapin.

Serie

Código de modelo

Letra en los digitos

Año

Ejemplos

Full HD

Buscar el código de modelo en el TV, el 5° digito.

5° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

UN43T5202AGXPE

UHD

Buscar el código de modelo en el TV, el 5° digito.

5° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

UN50NU7100GXPE

Crystal UHD

Buscar el código de modelo en el TV, el 5° digito.

5° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

UN60AU8000GXPE

QLED 4K

Buscar el código de modelo en el TV, el 8° digito.

8° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

QN50Q60TAGXPE

QLED 8K

Buscar el código de modelo en el TV, el 9° digito.

9° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

QN65Q900RBGXPE

Neo QLED 4K

Buscar el código de modelo en el TV, el 9° digito.

9° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

QN55QN85AAGXPE

Neo QLED 8K

Buscar el código de modelo en el TV, el 10° digito.

10° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

QN75QN900AGXPE

The Frame

Buscar el código de modelo en el TV, el 9° digito.

9° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

QN65LS03RAGXPE

The Serif

Buscar el código de modelo en el TV, el 9° digito.

9° digito debe ser:  K, M, N, R, T, A.

2016 - 2021

QN55LS01TAGXPE

Sichus menú nisqamantapacha televisorniykipa código de modelonta qawapayta munanki chayqa, kay sinriman yaykuy:

Menú > Configuración > Soporte Técnico > Acerca de este TV nisqakunaman

Chay sapaqchasqapim Samsung Smart TV kapusuqniykimanta dirección MAC inalámbirca nisqa, dirección IP nisqa, puerto de enlace nisqa, código de modelo nisqa, serie nisqa, hukkunapas, ancha chaniyuq willakuyta tarinki.

YUYAYKUNA: Disney+ sutiyuq aplicacionqa 2016manta 2021kama modelokunapaqmi disponible kachkan, kaymanqa UHD nisqa, Crystal UHD nisqa, The Frame nisqa, QLED 4K nisqa hinallataq QLED 8K nisqakunahina categoriakunam yaykun, instalanapaqqa Smart TV kapusuqniykipa Smart Hub nisqanpi maskanallaykitam necesitakun hinaspa instalay.

Chaniyuq: App nisqa instalanaykipaqqa Samsung cuentaykiwanmi (Samsung Account niaqa) sesionta qallarinayki, mana kapusuptiykiqa atiwaqmi mayqan correo electrónico nisqa ña kapusuqniykiwan unanchayta.

Sichus Samsung Smart TV kapusuqniyki 2016manta 2021kama modelo kaptinqa hinaspa Disney+ nisqa instalayta mana atinkichu chayqa, kay pruebakunata ruray:

• Smart Hub Reset niqta ruray, chaypaq kayman yaykuy:

Menú > Configuración > Smart hub > Smart Hub Reset niqkunaman.

Aplicacionta musuqmanta instalapay.

• Situación nisqa hinalla kaptinqa, televisorta reiniciay, kayman yaykuy:

Menú > Soporte Técnico > Autodiagnóstico > Reiniciar > Ingresar PIN (0000) > Selecciona "Sí" niqta utqayman lluqsimuq willakuypi akllay.

Tukunapaq, imayna llamkasqanta chiqanchay.

Sichus Samsung Smart TV kapusuqniykipa huk mana allin llamkaq aplicacionnin kapun chayqa, aquí niqman yaykuy.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.

Para mayor información acerca de la norma, visite:

https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/