Om SmartThings för Galaxy Watch

SmartThings-appen kan nu även användas på din Galaxy Watch. Med appen kan du använda din Galaxy Watch för att kontrollera och styra en mängd olika IoT-enheter.

SmartThings i Galaxy Watch.

Nyckelfunktioner

• Se status på enheter som registrerades som ¨Favorites¨ på din telefon.
  • Scener som registrerats som ¨Favorites¨ på din telefon kan ses och köras i din smarta klocka.
  • Mer detaljerad kontroll är möjlig för vissa enheter.

Obs: Enheter som stöds är: TV, högtalare, luftkonditionering/luftvärmepumpar, robotdammsugare, belysning (5 typer).

1) TV: Byt tv-kanal, justera volym, aktivera ”mute”, byt till föregående kanal.
2) Högtalare: justera volym, aktivera mute, kontrollera musikuppspelning (start/stop, föregående spår/nästa spår).
3) Luftkonditionering/luftvärmepump: Temperaturinställningar, inomhustemperatur.
4) Robotiska dammsugare: Justera riktning (framåt, vänstersväng, högersväng), starta/pausa rengöring, starta laddning.
5) Belysning: Justering av ljusstyrka, color.

• Nya enheter kan inte läggas till med appen SmartThings för Galaxy Watch.

För att ansluta en ny enhet, vänligen använd SmartThings appen som är installerad i din telefon.

Galaxy Watch modeller som stöder SmartThings-appen

SmartThings-appen kan installeras och användas på alla Galaxy Watch4 och Galaxy Watch4 Classic modeller, även alla modeller som lanserats därefter.

Hur du installerar SmartThings appen

1. Ladda ned appen från Google Play Store.
Skärm för att välja google. Skärm för att välja google.

Steg 1. Öppna Google Play

Sökikonen väljs Sökikonen väljs

Steg 2. Tryck på sök

Tangentbordsikon väljs på ”sök appar”. Tangentbordsikon väljs på ”sök appar”.

Steg 3. Tryck på ikonen för tangentbord

Ange “SmartThings” och sök appen. Ange “SmartThings” och sök appen.

Steg 4. Skriv “SmartThings” och tryck på Sök

“SmartThings” appen väljs i sökresultat. “SmartThings” appen väljs i sökresultat.

Steg 5. Välj “SmartThings” appen

Installera SmartThings appen. Installera SmartThings appen.

Steg 6. Tryck på Installera

2. Hitta appen i Google Play på din telefon och välj “Installera på en annan enhet”.

Vy för att söka efter SmartThings-Appen på Play Store. Vy för att söka efter SmartThings-Appen på Play Store.

Steg 1. Sök SmartThings appen på Play Store

Vy för att välja “Tillgänglig på fler enheter” i SmartThings appen på Play Store. Vy för att välja “Tillgänglig på fler enheter” i SmartThings appen på Play Store.

Steg 2. Välj “Tillgänglig på fler enheter”

Alternativet Installera väljs. Alternativet Installera väljs.

Steg 3. Tryck på “installera” bredvid Smartwatch