Vilka funktioner är tillgängliga med Samsung Pass?

Samsung Pass ger dig användbara verktyg som förenklar ditt dagliga liv.

Huvudskärmen i Samsung Pass och skärmen Digital Key ovanför en bil som öppnas med en telefon.

Samsung Pass ger dig tillgång till olika funktioner. Här är de populäraste:

• Fyll i personuppgifter automatiskt

Samsung Pass ger dig möjlighet att hantera och spara dina personuppgifter, till exempel ID, lösenord eller adress, för olika webbplatser och appar. Du kan lätt ange information automatiskt med dina biometrier, till exempel iris eller fingeravtryck.

• Digital Key (digital nyckel)

Registrera ditt fordons digitala nyckel i din smarttelefon, så att du kan låsa och låsa upp fordonets dörr eller starta det med fjärrfunktionen.

Obs! Digital nyckel erbjuds för närvarande i USA, Sydkorea, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Frankrike och Italien.