Vad är Samsung Smart Switch?

Att förenkla vardagen är ett av Samsungs främsta uppdrag. Därför har vi skapat Samsung Smart Switch, en app som ger dig möjlighet att ansluta olika enheter som är kompatibla med Samsung-enheter.

Vy över Samsung Smart Switch-logon på en mobilskärm.

Samsung Smart Switch är en tjänst som hjälper dig att underlätta övergången till Galaxy-enheter. Bland annat stöds enheter från Galaxy, Android™, iPhone™ och Windows Mobile™.

Du kan snabbt och enkelt överföra data från din gamla enhet till din Galaxy-enhet. Med Smart Switch kan du dessutom säkerhetskopiera dina data från Galaxy-enheter till datorer eller SD-kort.

Produkterna som stöds av Smart Switch hittar du i denna lista.

• Alternativ för att skicka

- Android™/Galaxy och surfplattor: Android™ OS 4.3 eller högre.

- iPhone™: iOS 5.0 eller högre (enhet som stöds av iCloud™).

- Windows Mobile™ telefon: Windows Mobile™ OS 10.

• Alternativ för att ta emot

- Alla smarttelefoner och surfplattor från Samsung (andra enheter stöds inte).