Hur du använder Galaxy Buds2 Pro-funktioner för omgivningsljud

Smarttelefon med två Buds2 pro på skärmen och vita hörlurar med fodral nedan

Samsung Galaxy Buds2 Pro-funktionen för att förstärka omgivningsljudet innehåller ett alternativ som tillåter personlig kontroll över volymen och ljudtonen. De här funktionerna hjälper till att anpassa hur mycket externt ljud du vill höra när läget är aktiverat, vilket är extra hjälpsamt om du har problem med hörseln.

Observera: Funktionen för förstärkt omgivningsljud stöds enbart av smarttelefoner med Android OS 8 eller senare.

Hämta den senaste programvaruversion

1. Öppna Galaxy Wearable-appen

2. Gå till Hörlursinställningar > Programvaruuppdatering för hörlurar

3. Välj Ladda ned och installera

Observera: Du kan få ett popup-meddelande som ber dig att ladda ned uppdateringen när du öppnar Wearable-appen.

Hur du kommer åt Förstärka omgivningsljudet

1 Öppna appen Galaxy Wearable
Wearable appikon
2 Tryck på ikonen för Omgivningsljud under Ljudkontroller och därefter Förstärka omgivningsljudet
Smarttelefonskärm med ikonen för Omgivningsljud och Förstärka omgivningsljud valt

Observera: Du kan behöva aktivera Förstärka omgivningsljud innan du kan komma åt inställningarna: Hörlurar > Tillgänglighet > Tryck på knappen för Förstärka omgivningsljudet för att slå på det.

3 Här är alla alternativ för omgivningsljud
Smarttelefonskärm med valet för omgivningsljud

Omgivande ljudvolym

Det är nu fem ljudnivåer för omgivningsljud på reglaget. Det låter dig anpassa den nivån av omgivande ljud som du hör genom dina hörlurar. Du har också alternativet att justera volymen för varje öra för sig.

Reglage för omgivningsljudets volym

Följ de här stegen för att komma åt de andra två stegen för förstärkning:

1. Gå till Hörlursinställningar
  2. Tryck på Laboratorium
  3. Välj Hörselförstärkningar
  4. Slå på Extra hög omgivningsvolym

Observera: De extra två stegen är tänkta att göra bakgrundsljud lättare att höra för personer med mild till medelsvår hörselskada.

Anpassa omgivningsljud

Anpassa omgivningsljud anpassas efter dina öron så att dina Galaxy Buds2 Pro kan hjälpa dig att höra ljuden runtomkring dig. Det finns två alternativ att välja mellan: Standard eller Adaptivt.

Standard och adaptivt omgivningsljudalternativ

Omgivningsljudton

Omgivningsljudton hjälper till att justera typen eller kvaliteten av omgivande ljud efter dina preferenser. Tonen går från Mjukt till Klart över fem nivåer.

Omgivningsljudtonens nivåer från mjukt till klart