Hur du använder Samsung Members-appen

Experthjälp, gemenskap och exklusiva förmåner. Upptäck möjligheterna med Samsung Members. Här får du insiderkunskap, de rätta lösningarna från kunniga personer, mer av det du älskar och chansen att hjälpa till att forma framtiden.

Innan du provar de rekommenderade lösningarna nedan ska du kontrollera att din enhets programvara och de relaterade apparna är uppdaterade till den senaste versionen. Uppdatera din mobila enhets programvara i följande ordning.

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera

Steg 3. Följ instruktionerna på skärmen.

Utforska Samsung Members

I Samsung Members-communityn kan du möta och dela saker med andra. Dela tips, recensioner och lösningar med andra Galaxy-användare i communityn. En vänskaplig miljö för dig.

Utforska communityn

Få enkelt insidernyheter och information från experterna via Nyheter och tips. Ta även del av goda tips och råd om hur du får ut mesta möjliga av din teknologi.

Utforska nyheter och tips

Dessutom kan du njuta av specialerbjudanden från Samsungs Förmåner. De exklusiva förmånerna ger dig tillgång till saker och möjligheten att besöka platser du älskar.

Utforska fördelar

Notera: Vissa menyer är inte tillgängliga i vissa länder.

Hur du får hjälp från Samsung Members

Kontakta Samsung Members om du upplever några fel eller har frågor om Samsungs produkter och tjänster. Du kan även ta del av vanliga frågor. Tryck på flikarna ”Utforska” eller ”Få hjälp” för att öppna funktionerna.

Telefonvård

Håll din Galaxy i toppform. Du kan enkelt kontrollera din enhets skick med diagnostik.

• Automatiska kontroller
  • Interaktiva kontroller
  • Rensa minne
  • Optimera inställningar
Telefonvård med Samsung Members

Vanliga frågor

Hitta svaren du söker. Hitta svaren du söker i ett omfattande avsnitt med vanliga frågor och svar. Du kan även ställa frågor direkt till Samsungs expertrådgivare för mer djupgående svar eller skicka felrapporter om t.ex. appar som kraschar.

Vanliga frågor från Samsung Members

Återkoppling

Ställ frågor till våra experter eller skicka felrapporter direkt från din enhet.

Hur du skickar återkoppling

Notera: Förslag kan eventuellt vara otillgängliga i vissa länder.

Hur du skickar en felrapport

Med Samsung Members-appen kan du skicka en felrapport för att felsöka din enhet. Du kan skicka en rapport om du upplever att din enhet är långsam, överhettar, om du har problem med system/inställningar och mycket mer. Se stegen om hur du skickar en felrapport nedan.

Steg 1. Öppna Samsung Members-appen och tryck på +-tecknet i det nedre högra hörnet.

Steg 2. Tryck på Felrapporter.

Gå till felrapporter

Steg 3. Ett meddelande kommer att be dig välja om du Alltid vill skicka systemets loggdata eller Bara en gång. Vi rekommenderar att du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk beroende på vilket mobilt nätverksabonnemang du har.

Steg 4. Välj vilken typ av problem du har med din enhet från listan under Kategori

Steg 5. Ange information om problemet eller bifoga en video eller skärmbild som kan göra det enklare att förstå. Tryck sedan på ikonen Skicka för att fullborda rapporten.

Rapportera fel i detalj

Hur du rapporterar fel med Galaxy Wearable-appen

Om du använder en Wearable-enhet kan du skicka felrapporter via Galaxy Wearable-appen istället för Samsung Members-appen.

Steg 1. Starta Galaxy Wearable-appen > tryck på Meny (tre horisontella linjer) i det övre vänstra hörnet.

Steg 2. Tryck på Kontakta oss > tryck på Felrapporter.

Hur du rapporterar fel med Galaxy Wearable

Steg 3. Tryck på Alltid eller Bara en gång och tryck sedan på OK.

Steg 4. Beskriv problemet i detalj och tryck på SKICKA

Hur du skickar felrapporter

Notera: Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.

Tryck på knappen skicka nedan för att lämna din feedback. Tack för din medverkan.