Vad är Samsung Members?

Logo de Samsung Members

Med Samsung Members-appen är din Galaxy-smartphone eller surfplatta alltid uppdaterad. Utför en snabb diagnos och få nyheter och tips om produkter och kampanjer. Du kan kontakta Samsung direkt eller interagera med andra medlemmar i Samsung Community.

Video: Samsung Members-appen

Denna videon visar dig funktionerna i Samsung Members-appen med Galaxy A52 som exempel.

Vad är Samsung Members? Vad är Samsung Members?

Samsung Members

Vad är Samsung Members?

1. Samsung Members-appen
  2. Upptäck
  3. Forum
  4. Support

1. Samsung Members-appen

Samsung Members-appen erbjuder dig personlig service med unika erbjudanden och innehåll

Upptäck de viktigaste funktionerna

2. Upptäck

Upptäck nya kampanjer, produkter och tjänster

Förmåner

Upptäck attraktiva erbjudanden och kampanjer

Nyheter och tips

Få de senaste nyheterna om Samsung-produkter

Redaktörens val

Inlägg från Samsung Community

Tävlingar

Alla Members tävlingar och resultat

3. Forum

Börja använda ditt lands Community och kom i kontakt med andra medlemmar.

4. Support

Få hjälp för din smartphone

Telefondiagnostik

Kontrollera telefonens status

Du kan testa en funktion individuellt genom att trycka på ikonen

eller så kan du testa alla samtidigt

Vanliga frågor

Här kan du hitta svar på de vanligaste frågorna

Snabbhjälp

Starta en livechatt eller kontakta kundtjänsten via Fjärrsupport

Skicka feedback

Ställ frågor till Samsungs kundtjänst och skicka in felrapporter

Reparationstjänst

Begär tjänst eller spåra en reparation

Underhållsläge

Skydda dina upgifter medan din telefon repareras

Andra sätt att få hjälp

Titta i bruksanvisningen eller ring oss

SAMSUNG

Observera: För att utnyttja lokala förmåner behövs ett lokalt SIM-kort. För att skicka frågor, feedback eller kommentarer loggar du in med ditt Samsung Account. För information om hur du skapar ett Samsung Account besök Hur öppnar du ett Samsung account och fördelen med att ha ett.

Du kan ladda ner Samsung Members-appen från Google Play Store.

På startsidan för Samsung Members hittar du en sökruta, en inkorg för meddelanden och andra inställningar högst upp. Längre ner hittar du en snabböverblick av aktuella inlägg, nyheter, tips och mycket mer.

Startsidan i Samsung Members-appen.

Få information om nya kampanjer, produkter och tjänster. Få även användbara tips om nya funktioner och lär dig hur du får ut det mesta av din telefon. Dessutom kan du se de senaste inläggen med andra användbara tips och tricks från Samsung Community.

Samsung Members ger uppdaterade tips.

Med Samsung Members-appen kan du ställa en diagnos på funktionerna i din Galaxy-smartphone. Du kan kontrollera alla eller bara enskilda funktioner.

Om du vill veta mer om diagnostikfunktionen i Members-appen läs Användning av Samsung Members Diagnostics.

Denna kategori innehåller svar på de vanligaste frågorna om din Galaxy-smartphone. Läs vidare för mer information om hur du hittar svar på dina frågor.

Startsidan i Members-appen med Support-ikonen markerad. Startsidan i Members-appen med Support-ikonen markerad.

1. Gå till Support på startsidan i Samsung Members-appen.

Alternativet Batteri och laddning är markerat i menyn för Vanliga frågor. Alternativet Batteri och laddning är markerat i menyn för Vanliga frågor.

2. Gå till Vanliga frågor och tryck på önskat ämne, till exempel Batteri och laddning.

Skärmdump av alternativen i avsnittet Batteri och laddning. Alternativet Batteriet tar slut snabbt är markerat. Skärmdump av alternativen i avsnittet Batteri och laddning. Alternativet Batteriet tar slut snabbt är markerat.

3. Välj önskat ämne, till exempel Batteriet töms snabbt.

Frågor under kategorin Batteriet töms snabbt. Frågor under kategorin Batteriet töms snabbt.

4. Välj frågan du vill ha svar på, till exempel Galaxy Smartphones: Optimera batteritid.

Samsung Members-appen ger dig möjlighet att skicka frågor direkt till våra experter. Du får svar så snart som möjligt för att hjälpa dig med din fråga eller ditt problem. Vi visar dig hur du ställer dina frågor här.

Support ikonen markerad på startsidan i Samsung Members-appen. Support ikonen markerad på startsidan i Samsung Members-appen.

1. Välj Support i Samsung Members-appen.

Välj Ställ frågor i menyn för Skicka feedback. Välj Ställ frågor i menyn för Skicka feedback.

2. Skrolla ner till Skicka feedback och välj Ställ frågor.

Välj ämnet du vill ställa din fråga om i menyn Ställ frågor. Välj ämnet du vill ställa din fråga om i menyn Ställ frågor.

3. Välj önskat ämne du vill ställa din fråga om, till exempel Kamera.

Skärmbild på formuläret för att skicka felrapporten. Skärmbild på formuläret för att skicka felrapporten.

4. Skriv din fråga. Du kan lägga till en skärmbild genom att trycka på bifogaikonen. Tryck därefter på Skicka-ikonen för att bekräfta.

I Samsung Members-appen kan du skicka en felrapport enkelt från din enhet direkt till våra experter. Läs vidare så visar vi dig hur du gör detta.

Support ikonen markerad på startsidan i Samsung Members-appen. Support ikonen markerad på startsidan i Samsung Members-appen.

1. Välj Support i Samsung Members-appen.

Skärmbild av menyn Skicka feedback. Skrolla ner för att välja Felrapport. Skärmbild av menyn Skicka feedback. Skrolla ner för att välja Felrapport.

2. Skrolla ner och välj Felrapport i menyn för Skicka feedback.

Menyn för skicka felrapport med valet för Kamera markerat. Menyn för skicka felrapport med valet för Kamera markerat.

3. Tryck på den funktion som du vill skicka en felrapport för, till exempel Kamera. Din Galaxy-smartphone sammanställer systemdata till felrapporten vilket bör hjälpa dig att identifiera felet.

Bifoga en skärmbild på problemet och skicka felrapporten. Bifoga en skärmbild på problemet och skicka felrapporten.

4. Skriv din fråga. Du kan lägga till en skärmbild genom att trycka på bifogaikonen. Tryck därefter på Skicka-ikonen för att bekräfta.

Du kan även använda Galaxy Wearable-appen för att enkelt skicka en felrapport direkt till våra experter på Samsung Members. Vi visar dig hur detta fungerar här.

Skärmdump av startsidan för Galaxy Wearable-appen. Skärmdump av startsidan för Galaxy Wearable-appen.

1. Tryck på ikonen för Fler alternativ i Galaxy Wearable-appen.

Skärmbild med kugghjulet i högra hörnet markerat. Skärmbild med kugghjulet i högra hörnet markerat.

2. Tryck sedan på kugghjulet i högra hörnet.

Skärmbild med valet för Kontakta oss markerat. Skärmbild med valet för Kontakta oss markerat.

3. Välj sedan Kontakta oss.

Menyn för Kontakta oss med Felrapport markerad. Menyn för Kontakta oss med Felrapport markerad.

4. Därefter väljer du Felrapport.

Därefter väljer du din enhet bland alternativen och trycker på Nästa. Därefter väljer du din enhet bland alternativen och trycker på Nästa.

5. Därefter väljer du din enhet bland alternativen och trycker på Nästa.

Skärmdump av kontaktformuläret för att skriva och skicka en felrapport. Skärmdump av kontaktformuläret för att skriva och skicka en felrapport.

6. Skriv din felrapport här. Du kan lägga till en skärmdump genom att trycka på bifogaikonen. Tryck sedan på Skicka-ikonen för att bekräfta.

Besök vår informationssida om du vill ha fler användbara tips och information om Samsung Members.

Observera: Vissa funktioner och appar kräver internetanslutning. Det kan tillkomma extra kostnader för anslutningen. De funktioner som är tillgängliga i appen Samsung Members kan variera beroende på land och region.