46" Professionell utomhusskärm OH46D

OH46D

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

46" Professionell utomhusskärm OH46D (OH46D)

Skärm
  • Diagonal storlek 46"
  • Skärmstorlek 46
  • Paneltyp S-VA
  • Upplösning 1920 x 1080 (16:9)
  • Bildskärmsyta 1018,08 (H) x 572,67 (V) mm
  • Ljusstyrka (Typ) 3000 cd/m²
  • Kontrastförhållande 5000:1
  • Betraktningsvinkel (Horisontell/Vertikal) 178:178
  • Svarstid 6 ms
  • Display Color 8 bit - 16,7 M
  • Color Gamut 72 %
  • H-Skanningsfrekvens 30 ~ 81 kHz
  • Maximal pixelfrekvens 148,5 MHz
  • V-skanningsfrekvens 48 ~ 75 Hz
  • Dynamisk kontrast 100 000:1
Anslutningar
  • Audio Out Stereo Mini Jack
  • Video In HDMI1, HDMI2, HDBaseT (LAN gemensam)
Design
  • Stativtyp Standardkabinett (tillval)
Strömförbrukning
  • Strömförsörjning AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10 %), 50 / 60 Hz
  • Strömförbrukning (Off-läge) Mindre än 0,3 W
  • Strömförbrukning (On-läge) Max: 600 W, Typical: 193 W, BTU (Max): 2047,7 W
  • Strömförbrukning (Viloläge) Mindre än 0,3 W
Mått
  • Mått (B x H x D) 1069 x 623,6 x 90,3 mm (41,8) (Set), 623,5 x 564,9 x 90 mm (Power Box)
  • Paketmått (BxHxD) 1174 x 727 x 305 mm
Vikt
  • Vikt 39,5 kg (Set), 8,6 kg (Power Box)
  • Vikt med emballage 54,4 kg
Mekanisk specifikation
  • Kantbredd 24,9 mm
Driftsförhållanden
  • Temperatur -30 ~ 50 °C
  • Luftfuktighet 10 ~ 80 %
Allmänna funktioner
  • Special Kapslingsklass IP56 för utomhusbruk under skydd, skyddsglas (antiklotter, IR-reducering), kan ses genom polariserande solglasögon från alla riktningar, HD Base-T för långa kablar, stöd för installation i stående läge, knapplås, lampfelsdetektering, auto ljusstyrka med omgivningssensor, Anti Image Retention, temperatursensor, Pivot Display, MagicInfo S, Smart Scheduling, RJ45 MDC, PIP / PBP, Auto Source Switching & Recovery
Valfri funktion
  • Protection Glass Ja
Intern spelare
  • MagicInfo Support Ja
Eko
  • Energiklass (från högst A+++ till lägst E) D
Tillbehör
  • Included Snabbinstallationsguide, riktlinjer, fjärrkontroll, batterier, BLU strömkabel, huvudströmkabel

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info