MZ-76E3T8

Lösningar & Tips

Ämne
Innehållstyp
Sortera efter : Mer Relevant

Filtrera resultat

1 of 1 Lösningar MZ-76E3T8 ‎(MZ-76E3T8)‎
{{loadedCount}} of {{totalCount}}

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

MZ-76E3T8 (MZ-76E3T8)

Allmänna funktioner
  • Applikationer Datacenter
  • Kapacitet 3840GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor 2.5 inch
  • Gränssnitt SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
  • Mått (BxHxD) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
  • Vikt Max 62.0 g Weight
  • Storage Memory Samsung V-NAND 3-bit MLC
  • Controller Samsung MJX Controller
  • Cache Memory Samsung 4GB Low Power DDR4 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM Support Supported
  • S.M.A.R.T Support Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256-bit Encryption (Class 0)
  • WWN Support Supported
  • Device Sleep Mode Support Not Supported
Prestanda
  • Sequential Read Up to 550 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sequential Write Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 19,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljö
  • Average Power Consumption (system level) * Average (Write): 2.95 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 1.05 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Allowable Voltage 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Reliability (MTBF) 1.5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Arbetstemperatur 0 - 70 ℃ Operating Temperature
  • Shock 1,500 G & 0.5 ms (Half sine)
Programvara
  • Management SW Samsung SSD DC Tool kit
Installation Kit
Not Available
Garanti
5-Year Limited Warranty or 1,396 TBW Limited Warranty

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-19.00
Lördag | 10-15.00

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support