MZ-76E3T8

Lösningar & Tips

Ämne
Innehållstyp
Sortera efter : Mer Relevant

Filtrera resultat

1 of 1 Lösningar MZ-76E3T8 ‎(MZ-76E3T8)‎
{{loadedCount}} of {{totalCount}}

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

MZ-76E3T8 (MZ-76E3T8)

Allmänna funktioner
  • Applikationer Datacenter
  • Kapacitet 3840GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor 2.5 inch
  • Gränssnitt SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
  • Mått (BxHxD) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
  • Vikt Max 62.0 g Weight
  • Storage Memory Samsung V-NAND 3-bit MLC
  • Controller Samsung MJX Controller
  • Cache Memory Samsung 4GB Low Power DDR4 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM Support Supported
  • S.M.A.R.T Support Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256-bit Encryption (Class 0)
  • WWN Support Supported
  • Device Sleep Mode Support Not Supported
Prestanda
  • Sequential Read Up to 550 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sequential Write Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 19,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljö
  • Average Power Consumption (system level) * Average (Write): 2.95 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 1.05 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Allowable Voltage 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Reliability (MTBF) 1.5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Arbetstemperatur 0 - 70 ℃ Operating Temperature
  • Shock 1,500 G & 0.5 ms (Half sine)
Programvara
  • Management SW Samsung SSD DC Tool kit
Installation Kit
Not Available
Garanti
5-Year Limited Warranty or 1,396 TBW Limited Warranty

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 5 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.