850 EVO M.2 SATA III SSD

MZ-N5E120

Lösningar & Tips

Ämne
Innehållstyp
Sortera efter : Mer Relevant

Filtrera resultat

1 of 1 Lösningar 850 EVO M.2 SATA III SSD ‎(MZ-N5E120)‎
{{loadedCount}} of {{totalCount}}

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

850 EVO M.2 SATA III SSD (MZ-N5E120)

Allmänna funktioner
  • Applikationer Client PCs
  • Kapacitet 120 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor M.2
  • Gränssnitt SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Mått (BxHxD) Max 80,15 x Max 22,15 x Max 2,38 (mm)
  • Vikt Max 6,5 g
  • Storage Memory Samsung 32 layer 3D V-NAND
  • Controller Samsung MGX Controller
  • Cache Memory Samsung 512 MB Low Power DDR3 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM Support TRIM Supported
  • S.M.A.R.T Support S.M.A.R.T Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256 bit Encryption (Class 0), TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
  • WWN Support World Wide Name supported
  • Device Sleep Mode Support Ja
Prestanda
  • Sequential Read Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sequential Write Up to 500 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 97 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 89 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD1) Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD1) Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljö
  • Average Power Consumption (system level) *Average: 2,3 Watts *Maximum: 3,3 Watts (Burst mode) *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 50 mWatts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Allowable Voltage 3,3 V ± 5% Allowable voltage
  • Reliability (MTBF) 1,5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Arbetstemperatur 0 - 70 °C Operating Temperature
  • Shock 1500 G & 0,5 ms (Half sine)
TIllbehör
  • Installation Kit Not Available
Programvara
  • Management SW Magician Software for SSD management
Garanti
5 Years Limited Warranty or 75 TBW Limited Warranty

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00