850 EVO M.2 SATA III SSD

MZ-N5E120

Lösningar & Tips

Ämne
Innehållstyp
Sortera efter : Mer Relevant

Filtrera resultat

1 of 1 Lösningar 850 EVO M.2 SATA III SSD ‎(MZ-N5E120)‎
{{loadedCount}} of {{totalCount}}

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

850 EVO M.2 SATA III SSD (MZ-N5E120)

Allmänna funktioner
  • Applikationer Client PCs
  • Kapacitet 120 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor M.2
  • Gränssnitt SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Mått (BxHxD) Max 80,15 x Max 22,15 x Max 2,38 (mm)
  • Vikt Max 6,5 g
  • Storage Memory Samsung 32 layer 3D V-NAND
  • Controller Samsung MGX Controller
  • Cache Memory Samsung 512 MB Low Power DDR3 SDRAM
Specialfunktioner
  • TRIM Support TRIM Supported
  • S.M.A.R.T Support S.M.A.R.T Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256 bit Encryption (Class 0), TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
  • WWN Support World Wide Name supported
  • Device Sleep Mode Support Ja
Prestanda
  • Sequential Read Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sequential Write Up to 500 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 97 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 89 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD1) Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD1) Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
Miljö
  • Average Power Consumption (system level) *Average: 2,3 Watts *Maximum: 3,3 Watts (Burst mode) *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 50 mWatts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Allowable Voltage 3,3 V ± 5% Allowable voltage
  • Reliability (MTBF) 1,5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Arbetstemperatur 0 - 70 °C Operating Temperature
  • Shock 1500 G & 0,5 ms (Half sine)
TIllbehör
  • Installation Kit Not Available
Programvara
  • Management SW Magician Software for SSD management
Garanti
5 Years Limited Warranty or 75 TBW Limited Warranty

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

För närvarande har vi extra lång svarstid på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/offer/ för mer info