Samsung SBB-PB28E

SBB-PB28E

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

Samsung SBB-PB28E (SBB-PB28E)

Anslutningar
  • Video ut DisplayPort out (Up-to 3840 x 2160 @ 60 Hz) ※ Optimized for FHD Play or 1 UHD Image
Strömförbrukning
  • Strömförbrukning (On-läge) 70 W (MAX), 27 W (Typical)
Mått
  • Mått (B x H x D) 200 x 34,4 x 175,6 mm
  • Paketmått (BxHxD) 430 x 55 x 250 mm
Vikt
  • Vikt 1,2 kg
  • Vikt med emballage 1,9 kg
Driftsförhållanden
  • Temperatur 10 °C ~ 40 °C
  • Luftfuktighet 10% ~ 80%
Allmänna funktioner
  • Special AMD Bald Eagle RX425BB (2,5 GHz Quad) CPU, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, SSD 128 GB, AMD R6 Graphics, Gigabit Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, Mic in, Audio out
Certifiering och kvalitetskontroll
  • EMC FCC class A, CE, VCCI, KCC, BSMI, C-Tick, CCC
  • Säkerhet UL / c-UL, CSA, TUV, NEMKO, KC, CCC

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >