Välj din plats och ditt språk.
Supportnyheter

Samsung rekommenderar att du använder delar och tillbehör i original från Samsung

Mobiltelefoner
24 nov, 2019
Samsung rekommenderar att du använder batterier och laddningstillbehör i original från Samsung (t.ex. laddare, trådlösa laddningsplattor, kablar, adapter för USB-C, etc.) för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet för din Samsung-produkt.

Det finns många oäkta eller tredjepartstillverkade batterier och laddningstillbehör som inte är framställda i enlighet med Samsungs specifikationer, vilket kan orsaka problem med prestanda och säkerhet. Därför rekommenderar Samsung att du alltid använder laddningstillbehör i original från Samsung när du behöver byta ut ditt befintliga eller vill ha ett extra tillbehör. Samsung rekommenderar att kunderna om möjligt besöker Samsung Experience Store eller Samsung shop on-line eller en auktoriserad servicepartner.

Vid behov av service på enhet(er) från Samsung rekommenderar vi att kunderna besöker en auktoriserad Samsung serviceverkstad, för att säkerställa att alla eventuella reservdelar är äkta och certifierade av Samsung.

Samsung kan inte garantera säkerheten för icke certifierade eller oäkta laddningstillbehör och batterier. Samsung kan inte heller garantera att icke certifierade eller oäkta laddningstillbehör och batterier inte skadar din Samsung-enhet.

För ytterligare information om säker och korrekt användning av enheten från Samsung (inklusive information om laddning) hänvisas till bruksanvisningen från Samsung.

Ytterligare support och information om hur du kontaktar oss hittar du på Samsung Support.