Skapa ett Samsung-konto medan du ställer in din Samsung TV

Grattis till din nya Samsung TV. Om du ännu inte har ett Samsung-konto måste du skapa ett under den första inställningen av din TV. Allt du behöver är ett telefonnummer eller en e-postadress. Följ de snabba och enkla instruktionerna i den här videon.

Skapa ett Samsung-konto medan du ställer in din Samsung TV Skapa ett Samsung-konto medan du ställer in din Samsung TV

Efter att ha slutfört nätverksinstallationen under den första installationen kan du konfigurera ditt Samsung-konto genom att välja Starta inställning.

Skanna QR-koden på din TV med telefonens kamera.

Tryck på Logga in nu när popup-fönstret visas.

Tryck på Skapa konto. Eller tryck på Logga in med Google för att istället använda ett Google-konto.

För att fortsätta med ett Google-konto, välj önskat Google-konto från listan.

Vid uppmaning, kontrollera listan med åtkomstförfrågningar. Svep sedan för att trycka på Tillåt.

Följ instruktionerna på skärmen för att logga in på ditt konto.

Om du valde Skapa konto, tryck på Mer.

Läs och godkänn användarvillkoren, servicevillkoren och Samsung-kontots sekretessmeddelande. Tryck på Godkänn.

För att skapa ett konto, ange bara din e-postadress som ditt inloggningskonto och fyll sedan i formuläret. Tryck sedan på Skapa konto.

För ökad säkerhet krävs tvåstegsverifiering. Inte Galaxy-telefonanvändare kommer att kunna slutföra detta steg längre fram.

Ange ditt telefonnummer och tryck på Skicka.

Ange koden som skickas till din telefon via sms.

Kontrollera din e-postinkorg och välj Verifiera konto på e-postmeddelandet som skickas.

Ditt Samsung-konto har skapats.

Klicka på Logga in för att slutföra processen.

Du har loggat in på TV:n.

Därefter kan du registrera ditt kreditkort. Du kan också trycka på Senare för att stanna här.

Godkänn villkoren och slutför de återstående inställningarna enligt TV-skärmen.

När inställningarna är klara kan du använda appar och smarta funktioner.

Ansvarsfriskrivning
Du behöver ett Samsung-konto för att komma åt Smart Hub, vår nätverksbaserade smarta tjänst som inkluderar appar (som strömningstjänst-appar) och våra andra smarta funktioner tillgängliga via din enhet. Du kan behöva använda en separat enhet (bärbar dator, stationär eller mobiltelefon) för att skapa eller logga in på ett Samsung-konto. Om du väljer att inte logga in på ett Samsung-konto kommer du bara att kunna ansluta till externa enheter (som HDMI och marksänd radio-TV med användning av antennmottagare).

Bilderna som används i videon kan skilja sig från dina enheter beroende på modell eller geografiskt område.

SAMSUNG