Konfigurera din Samsung TV med ditt Samsung-konto

Grattis till din nya Samsung TV. När du ställer in din TV för första gången måste du logga in på ditt Samsung-konto för att slutföra den första inställningen. Följ de enkla instruktionerna i den här videon.

Konfigurera din Samsung TV med ditt Samsung-konto Konfigurera din Samsung TV med ditt Samsung-konto

Scenario 1 - Din Galaxy-telefon är redan inloggad på ditt Samsung-konto.

Efter att ha slutfört nätverksinstallationen under den första installationen kan du konfigurera ditt Samsung-konto genom att välja Starta inställning.

Skanna QR-koden på din TV med telefonens kamera.

Om du är inloggad på ditt Samsung-konto på din Galaxy-telefon kan du logga in på din TV med samma konto.

Observera: Du måste logga in på ditt Samsung-konto efter att du har ställt in din nätverksanslutning.

Tryck på Logga in nu när popup-fönstret visas.

Tryck på Logga in.

Du har loggat in på TV:n.

Därefter kan du registrera ditt kreditkort. Du kan också trycka på Senare för att stanna här.

Godkänn villkoren och slutför de återstående inställningarna enligt TV-skärmen.

När inställningarna är klara kan du använda appar och smarta funktioner.

Scenario 2 - Om du har en telefon som inte är Galaxy och även har ett Samsung-konto.

Skanna QR-koden på din TV med telefonens kamera.

Logga in på TV:n genom att ange dina Samsung-kontouppgifter på din telefon.

Tryck på pop-up-länken när den visas.

Ange din e-postadress.

Ange ditt lösenord.

Du har loggat in på TV:n.

Du kan registrera ditt kreditkort. Eller så kan du helt enkelt stanna här.

Godkänn villkoren och slutför de återstående inställningarna enligt TV-skärmen.

När inställningarna är klara kan du använda appar och smarta funktioner.

Ansvarsfriskrivning
Du behöver ett Samsung-konto för att komma åt Smart Hub, vår nätverksbaserade smarta tjänst som inkluderar appar (som strömningstjänst-appar) och våra andra smarta funktioner tillgängliga via din enhet. Du kan behöva använda en separat enhet (bärbar dator, stationär eller mobiltelefon) för att skapa eller logga in på ett Samsung-konto. Om du väljer att inte logga in på ett Samsung-konto kommer du bara att kunna ansluta till externa enheter (som HDMI och marksänd radio-TV med användning av antennmottagare).

Bilderna som används i videon kan skilja sig från dina enheter beroende på modell eller geografiskt område.

SAMSUNG