Game launcher

Upoznajte univerzum igranja


Mobilno igranje na višem nivou. Game Launcher je sveobuhvatan centar gdje možete pronaći stvari koje već volite, otkriti nove igre, provjeriti šta je u trendu i podijeliti svoje podatke o igrama. Sve funkcije koje vam trebaju za uzbudljivo iskustvo bez zavrzlama.

U pozadini su prikazani Zemlja i Mjesec onako kako se vide iz svemira. Sprijeda su izložene brojne sličice igara. Igre su PUBG Mobile, Candy Crush Friends Saga, Fortnite i druge. U pozadini su prikazani Zemlja i Mjesec onako kako se vide iz svemira. Sprijeda su izložene brojne sličice igara. Igre su PUBG Mobile, Candy Crush Friends Saga, Fortnite i druge.

Sve o igrama. Bilo gdje, bilo kada.


Otvorite Game Launcher da biste nastavili sa svojim omiljenim igrama gdje ste stali. Funkcija prikupljanja omogućuje vam da ulovite različita čudovišta i nagrade na osnovu vremena igranja i misija. Pristupite zoni zabave samo jednim klikom.

Dva mobilna ekrana su prikazana jedan pored drugog, oba prikazuju početni ekran Game Launchera. Na ekranima su prikazane različite informacije uključujući Moje igre, Obavještenja, Historija igranja i druge. Dva mobilna ekrana su prikazana jedan pored drugog, oba prikazuju početni ekran Game Launchera. Na ekranima su prikazane različite informacije uključujući Moje igre, Obavještenja, Historija igranja i druge.

Provjerite šta se dešava


Budite u toku. Game Launcher je pun popularnih igara, rang listi i popularnih YouTube videa, takođe sa ekskluzivnim ponudama za korisnike Galaxy Store. Ne trebaju vam različite aplikacije za pouzdana ažuriranja - sve ih nabavite ovdje.

Zaslon mobilnog uređaja prikazuje ikonu igre za Pokemon Go i Play dugme ispod. Dalje ispod je prikazan veći broj informacija uključujući obavijesti, prijatelje koji su trenutno na mreži, ukupno vrijeme igranja, dnevno vrijeme igranja i druge. Oko mobilnog ekrana je okupljena grupa prijatelja koji uživaju u svojim mobilnim igrama. Iznad prijatelja su prikazana četiri oblačića na kojima je ispisano “Videozapisi igara”, “Ekskluzivne pogodnosti”, “Galaxy rangliste” i “Galaxy gejmeri”. Zaslon mobilnog uređaja prikazuje ikonu igre za Pokemon Go i Play dugme ispod. Dalje ispod je prikazan veći broj informacija uključujući obavijesti, prijatelje koji su trenutno na mreži, ukupno vrijeme igranja, dnevno vrijeme igranja i druge. Oko mobilnog ekrana je okupljena grupa prijatelja koji uživaju u svojim mobilnim igrama. Iznad prijatelja su prikazana četiri oblačića na kojima je ispisano “Videozapisi igara”, “Ekskluzivne pogodnosti”, “Galaxy rangliste” i “Galaxy gejmeri”.

* Povlastice mogu varirati u zavisnosti od igre i sadržaja događaja.

Povežite se sa prijateljima koji igraju
na mnogim platformama uz Discord


Saznajte šta prijatelji igraju, kada igraju, i pridružite se razgovoru – sve direktno u Game Launcher-u!
Discord prikaz jednostavno pokazuje ko razgovara bez potrebe za drugim aplikacijama.

Zaslon za mobilne uređaje pokazuje da igrate mobilnu igru s izbornikom Discord. Ovo prekriva slika na kojoj se muškarac i žena smiju, a između njih je prikazana ikona Discord. Koriste slušalice i igraju igru na različitim mjestima. Zaslon za mobilne uređaje pokazuje da igrate mobilnu igru s izbornikom Discord. Ovo prekriva slika na kojoj se muškarac i žena smiju, a između njih je prikazana ikona Discord. Koriste slušalice i igraju igru na različitim mjestima.
Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra. Stražnji i prednji prikaz pametnog telefona Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra

Slika zaslona na kojem se izvodi pet različitih usluga. Slika zaslona na kojem se izvodi pet različitih usluga.

Aplikacije i usluge

  • * Korisnički interfejs i korisničko iskustvo podložni su izmjeni.
  • * Dostupnost igara i funkcija može se razlikovati u zavisnosti od države i uređaja.
  • * Slike uređaja i ekrana su simulirane u svrhu ilustracije.