LS03A The Frame Art Mode 4K Smart TV (2021)

LS03A The Frame Art Mode 4K Smart TV (2021)

QE50LS03AAUXXH

 • Napravite svoj vlastiti TV uređaj
 • Moderan Frame dizajn
 • Više boja, Više stilova, Više Vas
 • Otkrijte nova mjesta gdje možete pokazati svoj stil

Odaberite boju

Boja :

Odaberite veličinu

 • The Frame is mounted on the wall of a home interior and its modern frame design blends with the other picture frames
on the wall.
  Moderan Frame dizajn
 • Prilagodljivi okvir okvira prikazuje sposobnost magnetnog pričvršćivanja modernih stilova okvira The Frames Modern i Beveled, kao i dostupne boje tikovine, smeđe, cigle crvene i bijele za svaki stil okvira.
  Prilagodljivi okvir
 • Art Mode user interface image shows bridge and water picture being selected among various other artwork choices.
  Art režim

Napravite svoj vlastiti TV uređaj

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *Prilagodljivi okvir se prodaje odvojeno.

Svjetski br.1 TV brend već 15 godina

.

* Samsung je 15 godina rangiran na prvom mjestu TV marke. * Izvor - Omdia, januar 2021. Poredak u pogledu isporuka. Rezultati nisu podrška kompanije Samsung. Bilo koje oslanjanje na ove rezultate na vlastitu je odgovornost treće strane.
„izgleda nevjerovatno tako stojeći na zidu. Kada je na njemu prikazana umjetnost izgleda izuzetno realistično.”

65-inčna klasa The Frame ArtMode QLED 4K HDR Pametnog TV uređaja (2020), Samsung.com

*Slike služe samo u ilustrativne svrhe i namijenjene su da omoguće bolje razumijevanje.
Čovjek se smiješi za kameru. Čovjek se smiješi za kameru.

Sve što ram fotografije radi za Vas, The Frame to radi još ljepše.

Moderan Frame dizajn

Frame dizajn inspirisan minimalizmom se besprijekorno stapa sa Vašim enterijerom. Njegova tanja i usklađenija monohromatska završna obrada na poleđini odaje sofisticiran izgled iz svakog ugla. Spojite One Invisible kabal za povezivanje i otkrijte šta je to što The Frame čini modernim remek-djelom - dok je uključen ili isključen.

Više boja, Više stilova, Više Vas.

Prilagodljivi okvir

Uživajte u dvije opcije za stil okvira. Moderni stil okvira dolazi u bijeloj, boji tikovine i smeđoj boji, a novi Bevel okvir dolazi u bijeloj boji i crvenoj boji cigle. Magnetna aplikacija koja je jednostavna za upotrebu olakšava prebacivanje boja i stilova i pronalaženje pravog izgleda za Vaše raspoloženje.

*Prilagodljivi okviri se prodaju odvojeno. Dostupne boje i stil mogu varirati ovisno o regiji ili veličini TV uređaja. *Kompatibilnost prilagodljivog okvira se zasniva na tipu okvira. Savremeni tip je kompatibilan sa rasponom asortimana od 43 inča ~ 75 inča Frame TV uređaja, dok je Beveled tip kompatibilan sa modelima od 65 inča i 55 inča.
Prilagodljivi okvir okvira prikazuje sposobnost magnetnog pričvršćivanja modernih stilova okvira The Frames Modern i Beveled, kao i dostupne boje tikovine, smeđe, cigle crvene i bijele za svaki stil okvira. Prilagodljivi okvir okvira prikazuje sposobnost magnetnog pričvršćivanja modernih stilova okvira The Frames Modern i Beveled, kao i dostupne boje tikovine, smeđe, cigle crvene i bijele za svaki stil okvira.

U kutiji je zidni nosač koji se lako montira a drži The Frame uređaj izuzetno čvrsto na zidu.

Tanki zidni nosač

Baš poput pravog okvira, tanki zidni nosač pripija The Frame uređaj direktno na zid. Kada se namontira, njegov okretni držač omogućava da rotirate ugao svog TV uređaja kako biste ga ispravno podesili. Imate čak i opciju da The Frame okačite vertikalno u portret režimu.

*Mjereno od stražnjeg kraja TV uređaja, razmak se može razlikovati ovisno o postavljanju i tipu zida. *Može se pojaviti mali razmak između zida i TV uređaja ako zid nije 100% ravan ili je izveden pod uglom prema podu ili ako je pogrešno namontiran. *Stvarni ugao prilikom naginjanja može se razlikovati ovisno o veličini proizvoda. *Portret režim rada je kompatibilan samo sa 43-inčnim The Frame uređajem kod 32-inčnog ili 43-inčnog tankog zidnog nosača.
Okvir koji je na zid obješen tankim zidnim nosačem prikazuje jedva vidljivi razmak između televizora i zida, kao i prozirnu žicu One Invisible Connection. Okvir koji je na zid obješen tankim zidnim nosačem prikazuje jedva vidljivi razmak između televizora i zida, kao i prozirnu žicu One Invisible Connection.
Izbliza jednog nevidljivog priključnog kabla pokazuje svoj prozirni materijal što uvelike smanjuje njegovu vidljivost. Izbliza jednog nevidljivog priključnog kabla pokazuje svoj prozirni materijal što uvelike smanjuje njegovu vidljivost.

OIC dolazi prilikom kupovine

One Invisible Connection

Riješite se neurednih kablova jednom za sva vremena. Jedan proziran One Invisible Connection kabal besprijekorno spaja uređaje na Vaš TV uređaj. Sa do 15 metara slobode, konačno možete pronaći diskretnije mjesto za periferne uređaje svog TV uređaja. Što nas dovodi do One Connect Box.

*„One Invisible Connection” se odnosi na jedan prozirni optički kabal povezan na One Connect Box koji integrira kablove eksternih uređaja, ali ovo se ne odnosi na kablove koji su povezani na druge uređaje, poput soundbara. *Uređaji moraju biti povezani na One Connect Box.
Izbliza One Connection Box-a pokazuje svoj tanak, minimaliziran dizajn. Izbliza One Connection Box-a pokazuje svoj tanak, minimaliziran dizajn.

One Connect Box, također

One Connect Box

Vaši eksterni uređaji više ne moraju biti smješteni direktno pored Vašeg TV uređaja. Umjesto toga, postavite ih na neko mjesto sa kojeg se ne mogu vidjeti kako bi svoj prostor održavali urednim.

*Dizajn ulaznog džeka može varirati ovisno o regiji.

Jedno postolje se pomijera gore i dole, dok se drugo pomijera u svim pravcima

.

Frame prikazuje umjetnička djela i koristi postolje podesivo po visini, ilustrirajući njegovu vertikalnu mogućnost prilagodbe visine koja mu omogućava da stane na zvučnu traku ispod zaslona Frame. Frame prikazuje umjetnička djela i koristi postolje podesivo po visini, ilustrirajući njegovu vertikalnu mogućnost prilagodbe visine koja mu omogućava da stane na zvučnu traku ispod zaslona Frame.

Vertikalna prilagodljivost

Postolje podesivo po visini

Postolje podesivo po visini omogućava da podignete The Frame uređaj sa površine, ostavljajući dovoljno prostora da smjestite soundbar.

*Nije kompatibilno sa svim veličinama soundbara. Molimo da provjerite specifikacije veličine soundbara. *Soundbar se prodaje odvojeno. *Udaljenost vertikalnog kretanja se procjenjuje prema internim mjerenjima, a stvarna udaljenost može varirati.
Televizor Frame koji prikazuje scenu mosta i vode zadržava se pomoću dodatka Studio Stand. Televizor Frame koji prikazuje scenu mosta i vode zadržava se pomoću dodatka Studio Stand.

Otkrijte nova mjesta za svoj stil

Studio postolje

Uz Studio postolje možete pomijerati svoj TV uređaj od zida i eksperimentisati sa svim svojim kreativnim idejama za raspored. A što se tiče neurednih TV kablova, Studio postolje omogućava da ih sakrijete unutar njegovih nogu pa tako bez obzira gdje postavite TV uređaj, on će biti jedino što se vidi.

*Studio postolje se prodaje odvojeno. *Dostupnost Studio postolja može varirati ovisno o regionu i veličini TV uređaja. *The Frame je dostupan samo sa modelom Studio postolja broj VG-SEST11K.

Ugasite The Frame i neka Vaše omiljeno umjetničko djelo odredi raspoloženje.

Art režim

Ugasite Frame i gledajte kako će pritiskom na dugme pretvoriti nevjerovatni TV uređaj u privatnu umjetničku galeriju. Art režim daje mogućnost da pokažete svoju ličnu umjetničku kolekciju sa nevjerovatnim mnoštvom uređenih kreacija - prilagođenih i kontrolisanih onako kako Vi to želite.

*Art režim (Pametna usluga) i GUI (Grafički korisnički interfejs) mogu varirati ovisno o modelu i regiji.

Izbor svjetske klase Vam je na dohvat ruke

Art Store

Napravite svoju vlastitu kolekciju umjetničkih djela sa rastućom bibliotekom od preko 1400 umjetničkih djela svjetski poznatih institucija. Od omiljenih klasika preko modernih čuda do zapanjujućih fotografija, Art Store pruža neograničen pristup raznovrsnim sadržajima.

*Art Store možda neće biti dostupna u nekim državama. *Umjetnička djela u Art Store su podložna promjenama bez prethodne najave. *Art Store zahtijeva pretplatu za pristup kompletnom izboru. Za uslugu pretplate se obračunavaju naknade.
Okvir se prikazuje između različitih umjetničkih djela. Okvir se prikazuje između različitih umjetničkih djela.

Osjeća Vašu prisutnost

Senzor pokreta

Kada osjeti da ste ušli u prostoriju, The Frame se automatski uključuje da prikaže Vaša umjetnička djela. Kada Vi napustite prostoriju on se odmah gasi kako bi uštedio energiju.

*Senzor pokreta se može aktivirati u meniju s postavkama Art režima. *Senzor pokreta je onemogućen u sljedećim zemljama: Kina, Tajland, Uzbekistan, Ukrajina i Saudijska Arabija. *Osjetljivost senzora pokreta može biti uslovljena osvjetljenjem.

Umjetničko djelo, uvijek u svom najboljem svjetlu

Senzor osvijetljenosti

Ako se uslovi osvijetljenosti prostorije promijene, senzor osvijetljenosti na The Frame uređaju automatski prilagođava svjetlinu ekrana i boju, zadržavajući prirodan izgled i boju vizuala na ekranu.

*Performanse mogu varirati ovisno o uslovima osvijetljenosti.
Prikazan je efekt senzora osvjetljenja The Frame. S lijeve strane, razina osvjetljenja umjetničkog djela na ekranu odgovara nivou osvjetljenja dnevne sobe. Na desnoj strani, nivoi osvjetljenja slike su smanjeni kako bi odgovarali postavkama slabog osvjetljenja dnevne sobe. Prikazan je efekt senzora osvjetljenja The Frame. S lijeve strane, razina osvjetljenja umjetničkog djela na ekranu odgovara nivou osvjetljenja dnevne sobe. Na desnoj strani, nivoi osvjetljenja slike su smanjeni kako bi odgovarali postavkama slabog osvjetljenja dnevne sobe.

Savršen okvir i za lične fotografije

Moja kolekcija

Umjetničko djelo nije jedino što možete prikazati na svom TV uređaju. Pošaljite svoje fotografije na The Frame pomoću telefona ili USB fleš diska i podijelite remek-djelo koje ste sami izradili.

*Lične fotografije koje učitate na The Frame bit će prikazane u originalnoj rezoluciji. *Memorija za pohranjivanje 1200 fotografija se temelji na veličini fajla od 5MB po pohranjenoj fotografiji. *Za najbolje rezultate prilikom prikaza ličnih fotografija savjetujemo rezoluciju slike od 4K (3840*2160) ili više. *Za povezivanje telefona sa The Frame, i TV i telefonski uređaj moraju se povezati na istu Wi-Fi mrežu. *Samo za kompatibilne uređaje

Više opcija za personaliziranje Vaših umjetnina i fotografija

Milijardu nijansi boje sa tehnologijom sa Kvantnim tačkama

100% volumena boja sa Kvantnim tačkama

Tehnologija sa Kvantnim tačkama omogućava najbolju sliku ikada. Sa volumenom boja na 100%, Kvantna tačka uzima svjetlo i pretvara ga u boju koja oduzima dah i ostaje izvorna na bilo kojem nivou osvjetljenja.

*100% volumen boje izmjeren u režimu gledanja filmova i DCI-P3 prostoru boja koje certificira VDE.

Započinje sa 4K AI procesorom sljedećeg nivoa

Kvantni procesor 4K

The Frame pokreću vlastiti Samsung kvantni procesor 4K, motor za vještaču inteligenciju i rezultat tridesetogodišnje vodeće svjetske stručnosti u oblasti poluprovodnika. AI mogućnosti i u slici i u zvuku mu omogućavaju da uči, adaptira se i poboljša kako bi stvorio iskustvo gledanja na višem nivou.

N/A N/A

4 nije u 4K? Budite bez brige

4K AI Upscaling

Scenu po scenu, The Frame koristi mašinsko učenje kako bi stvorio biblioteku algoritama raznih vizuelnih podataka koju koristi da vrati i najsitnije detalje, ukloni šumove na slici i izoštri ivice objekta i teksta. Rezultat je profinjena realističnost na nivou 4K i mnoštvo detalja u svemu što gledat

*Iskustvo gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. Moguće je da se upscaling tehnologija neće primjenjivati na PC povezivanje i Režim igranja igrica.
N/A N/A

Realistične boje koje ne blijede

Mapiranje boje

Tehnologija mapiranja boje kod 16-bitnog kvantnog procesora The Frame uređaja primjenjuje trodimenzionalnu kontrolu boja i mašinskog učenja za drastično poboljšanje detalja boja i kontrast, vodeći računa da svaka boja bude izražena precizno čak i kod svijetlih scena i postavki.

Automatski optimizirana slika u svakom svjetlosnom okruženju

Prilagodljiva slika

The Frame vrši analizu osvjetljenja prostorije na temelju četiri postavke - tamne, normalne, svijetle i izuzetno svijetle - i nivo osvjetljenja Vašeg sadržaja i automatski prilagođava postavke svjetlosti i kontrasta TV uređaja pa tako ono što gledate uvijek izgleda najbolje.

Uradite više od kuće uz The Frame

.

Neka The Frame postane Vaša profesionalna radna stanica

PC na TV

Toliko je načina da uz The Frame ostanete produktivni od kuće. On automatski prepoznaje Vaš kancelarijski PC, omogućavajući Vam da ga koristite direktno na svom TV uređaju. Podijelite ekran direktno sa obližnjeg PC ili laptop računara. Jednostavno povežite Bluetooh miš i tastaturu i pogledajte koliko je jednostavno raditi od kuće.

*Konekcija na daljinu sa računarom podržana je samo za Windows 10 Professional ili noviju verziju i Mac OS 10.5 ili noviju verziju. *Automatsko prepoznavanje kancelarijskog PC računara zahtijeva instalaciju Easy Connection aplikacije na PC računaru (Nije podržano na Mac OS). *Podrška za Easy Connection to Screen aplikaciju može se razlikovati ovisno o tipu modela i datumu. Molimo da pogledate specifikacije proizvoda za dostupnost svakog modela. *Za povezivanje pametnog telefona sa Samsung Dex potreban je kompatibilan mobilni uređaj. *Dostupnost usluga može se promijeniti bez prethodne najave. *Potrebna je internetska veza na TV uređaju i računaru.

Više načina za trenutno povezivanje

Preslikavanje mobilnog telefona

Želite nastaviti svoj video poziv na većem ekranu? Pomoću SmartThings na Vašem Android uređaju ili Apple AirPlay na iPhoneu, Vaš pametni telefon se može preslikati na The Frame za veće i bolje iskustvo video ćaskanja.

*Ova usluga radi samo kada su TV uređaj i mobilni telefon uključeni. *Apple i AirPlay 2 su zaštitni znaci Apple Inc., koja je registrovana u SAD i drugim zemljama. AirPlay 2 zahtijeva iOS 12.3 ili kasniji, ili macOS 10.14.5 ili kasniji. *AirPlay 2 funkcionalnost je dostupna na svim Samsung Smart uslugama iz 2020. ili kasnije.

Prilagodljivo iskustvo na više ekrana

Multi View funkcija

The Frame omogućava da gledate 2 ekrana istovremeno pa tako možete vježbati dok gledate prikaz omiljene serije ili filma. Povežite svoj pametni telefon i pobrinite se da vježbe izvodite pravilno. Prilagodite opcije veličine videa i zvuka i potpuno kontrolišite šta i kako gledate.

*Zahtijeva kompatibilni Android OS ili iOS pametni telefon i preuzimanje i instalaciju SmartThings aplikacije. Molimo Vas da pogledate stranicu za podršku za više detalja i kompatibilne mobilne uređaje *Multi View funkcija sa 4 ekrana je podržana na 8K modelima. *Landscape view funkcija je podržana na 43-inčnim~75-inčnim The Frame modelima. Portret režim nije podržan.

*Zahtijeva kompatibilni Android OS ili iOS pametni telefon i preuzimanje i instalaciju SmartThings aplikacije. Molimo Vas da pogledate stranicu za podršku za više detalja i kompatibilne mobilne uređaje *Multi View funkcija sa 4 ekrana je podržana na 8K modelima. *Landscape view funkcija je podržana na 43-inčnim~75-inčnim The Frame modelima. Portret režim nije podržan.

Fitnes sadržaj sa najvišim ocjenama Vama na dohvat ruke

Samsung Health (Provjerite pravi dizajn za svoju regiju)

Uz sve na jednom mjestu, Samsung Health omogućava da ostanete na vrhuncu zdravlja i fizičke spremnosti uz praćenje svakodnevnih podataka o fizičkoj spremnosti i da pristupite najboljem zdravstvenom i sadržaju za vježbanje od kuće od pružalaca usluga sa najboljim ocjenama. Čak možete uživati u personaliziranim treninzima uz Smart Trainer spremnim za kameru.

*Dostupnost pružalaca usluga sadržaja i naknadni fitnes sadržaj mogu varirati ovisno od zemlje i regije. *Upotreba sadržaja Samsung Health aplikacije može zahtijevati dodatno plaćanje. *Dostupnost usluga je podložna promjeni bez prethodne najave. *Od korisnika se zahtijeva da bude prijavljen na isti Samsung račun na TV uređaju i mobilnom uređaju. *Sinhroniziranje zdravstvenih podataka zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj, nosive uređaje sa podrškom za Samsung Health. *Smart Trainer zahtijeva kompatibilnu kameru ili web kameru na pametnom telefonu. Web kamera i kompatibilni telefon se prodaju odvojeno. Samsung račun je obavezan.

*Dostupnost pružalaca usluga sadržaja i naknadni fitnes sadržaj mogu varirati ovisno od zemlje i regije. *Upotreba sadržaja Samsung Health aplikacije može zahtijevati dodatno plaćanje. *Dostupnost usluga je podložna promjeni bez prethodne najave. *Od korisnika se zahtijeva da bude prijavljen na isti Samsung račun na TV uređaju i mobilnom uređaju. *Sinhroniziranje zdravstvenih podataka zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj, nosive uređaje sa podrškom za Samsung Health. *Smart Trainer zahtijeva kompatibilnu kameru ili web kameru na pametnom telefonu. Web kamera i kompatibilni telefon se prodaju odvojeno. Samsung račun je obavezan.

Kućna zabava, na pametniji način

Pametni TV koji pokreće TIZEN_US (Provjerite pravu sliku za svoju regiju)

Vaš kućni sveobuhvatni portal za sadržaje i povezivanje, SmartTV, donosi svijet sadržaja koji nadilazi iskustvo gledanja, uz pametnije načine povezivanja, pretraživanja, upravljanja i uživanja u svemu što Vas zabavlja. U nastavku su samo neki od načina na koji SmartTV poboljšava Vaša svakodnevna iskustva.

*Smart usluge i GUI (Grafički korisnički interfejs) mogu varirati ovisno o modelu, regiji, jeziku, mobilnim uređajima ili TV proizvodu. *Samsung nalog je obavezan za podešavanje TV uređaja. *Stvarno korisničko iskustvo može varirati. *Neke karakteristike i funkcije koje nude povezani uređaji možda neće biti podržane ili će njihova upotreba biti ograničena. *Funkcija podrške za paljenje TV uređaja može varirati ovisno o modelu.

Inovativni Eco Remote daljinski upravljač, prvi svoje vrste, uklanja baterije

Daljinski upravljač sa solarnim ćelijama

The Frame automatski otkriva Vaše eksterne uređaje pa su oni spremni za upotrebu od momenta kada ih povežete. Koristite One Remote daljinski upravljač za lako kontrolisanje svih svojih povezanih uređaja i ne brinite o mijenjanju baterija-tehnologija solarnih ćelija omogućava njegovo punjenje Vašim unutrašnjim svjetlima.

*Očekuju se 32 inča The Frame uređaja. *Daljinski upravljač sa solarnim ćelijama sadrži oko 24% recikliranog sadržaja.

*Očekuju se 32 inča The Frame uređaja. *Daljinski upravljač sa solarnim ćelijama sadrži oko 24% recikliranog sadržaja.

Obavljajte video pozive na velikom ekranu

Google Duo

Besprijekorno povežite svoje aplikacije za video pozive sa televizorom i provedite vrijeme sa svojim voljenima na većem ekranu.

* Potrebna je kompatibilna Logitech web kamera i prodaje se zasebno. * Molimo provjerite tabelu sa specifikacijama svakog modela kako biste vidjeli dostupnost funkcija. * Broj rasporeda ekrana može se razlikovati u zavisnosti od modela.

* Potrebna je kompatibilna Logitech web kamera i prodaje se zasebno. * Molimo provjerite tabelu sa specifikacijama svakog modela kako biste vidjeli dostupnost funkcija. * Broj rasporeda ekrana može se razlikovati u zavisnosti od modela.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Remote control
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
 • Quick Guide
  ENGLESKI
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, Korzikanski, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, ALBANSKI, MAKEDONSKI, SLOVENSKI, Letonski, Litvanski, Estonski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.