27" FHD Smart Monitor M50B

27" FHD Smart Monitor M50B

LS27BM501EUXEN

Odaberite veličinu

 • Monitor se nalazi na drvenom stolu ispred prozora okružen biljkama. Iznad monitora su prikazane riječi †Smart Monitor Powered by Tizen. Ekran prikazuje razne aplikacije za sadržaj i pojedinačne izbore sadržaja u formatu kartice. Daljinski upravljač leži pored monitora.
  Pametni TV doživljaj
 • Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ †Home'. Iznad laptopa pojavljuje se riječ †Office. Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora.
  Radni prostor
 • Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni pročišćivač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj.
  IoT čvorište

Gledajte, igrajte, živite sa stilom

Sve što trebate je upravo na Vašem ekranu. Gledajte, radite i ćaskajte - sve to bez potrebe za povezivanjem na dodatni računar - uz Pametni monitor. Vaše omiljene aplikacije za sadržaj, produktivnost i video pozive su ugrađene za jednostavniju i moderniju postavku stola koja se sa zadovoljstvom koristi svaki put.

Ekran monitora se mijenja tri puta. Prvi je video sa ženom koja gleda video, a sljedeći je na kojoj žena radi. Posljednji je video poziv grupe. Na kraju se ikone preklapaju preko monitora i pojavljuje se tekst †Smart Monitor M7'. Ekran monitora se mijenja tri puta. Prvi je video sa ženom koja gleda video, a sljedeći je na kojoj žena radi. Posljednji je video poziv grupe. Na kraju se ikone preklapaju preko monitora i pojavljuje se tekst †Smart Monitor M7'.

*Sadržaj na ekranu simuliran u demonstrativne svrhe. *Dodatak za kameru se kupuje odvojeno.

Vaše omiljene serije u Vašem prostoru

Pametni TV doživljaj

Beskonačno mnogo zabave. Uživajte u Netflix, YouTube i drugim streaming uslugama jednostavnim povezivanjem monitora na WiFi. Samsung TV Plus pruža i besplatan sadržaj uživo i sadržaj na zahtjev bez potrebe za preuzimanjem ili prijavljivanjem, dok Univerzalni vodič pruža preporuke za personalizovani sadržaj.

*Dostupnost aplikacije može varirati ovisno o državi i mogu se zahtijevati odvojene pretplate. *Zahtijeva povezivanje na internet a TV tjuner nije uključen u kupovinu. *Samsung TV Plus i Univerzalni vodič možda neće biti dostupni u nekim regijama. *Specifikacije daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o državi.

Produktivnost bez računara

Radni prostor

Doživite rad bez računara. Pretražujte web, uređujte dokumente i radite na projektima, sve bez potrebe za odvojenim računarom. Sa novim načinom rada možete daljinski pristupiti drugom računaru, koristiti Microsoft 365 programima i čak se povezati na Samsung mobilne usluge sa Samsung DeX za besprijekoran rad.

Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ †Home'. Iznad laptopa pojavljuje se riječ †Office. Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora. Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ †Home'. Iznad laptopa pojavljuje se riječ †Office. Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora.

*Sadržaj na ekranu simuliran je za potrebe demonstracije. *Microsoft 365 zahtijeva Microsoft nalog. *Bežični DeX je podržan na određenim Galaxy, Note, i Tab uređajima. *Za ovu funkciju se zahtijevaju Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 ili noviji kao i kompatibilne mrežne postavke.

Pozdravite svoje kolege

SlimFit kamera

Uskočite u bilo koji razgovor. SlimFit kamera sa funkcijom nagiba omogućit će da napravite savršen ugao dok koristite svoje omiljene aplikacije za video pozive kao što je Google Duo, kojoj se može pristupiti direktno putem monitora. Plus, poklopac kamere i opcija potpunog odvajanja uvijek će čuvati Vašu privatnost.

*Dodatak za kameru se kupuje odvojeno

Čvorište za Vaš dom, iz bilo koje prostorije

IoT čvorište

Pretvorite svoj pametni monitor u kontrolno središte za dom tako što ćete ga povezati na svoje IoT kućne uređaje pomoću SmartThings aplikacije. Opustite se gašenjem svjetala, navlačenjem roletni i podešavanjem termostata na savršenu temperaturu, a sve to Pametnim monitorom, za savršeno opušteno veče.

Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni pročišćivač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj. Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni pročišćivač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj.

*Dostupna tehnologija, funkcije i karakteristike mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga, mrežnom okruženju ili proizvodu i podložni su promjeni bez prethodne najave. *Zahtijeva Wi-Fi, Bluetooth povezivanje ili drugo bežično povezivanje i uređaje koji su registrovani na SmartThings aplikaciju. *Povezani uređaji se prodaju odvojeno. Za cijelu listu kompatibilnih uređaja, provjerite https://www.smartthings.com/products.

Olakšano prikazivanje sadržaja na velikom ekranu

Povezanost s mobilnim uređajima

Praktična povezanost. Uz integraciju AirPlay, možete bežičnim putem povezati Apple uređaje na pametni monitor i gledati sadržaj na većem ekranu. Uživajte u omiljenom sadržaju sa iPhone, iPad i Mac uređaja na pametnom monitoru, pa čak i preslikajte aplikacije, dokumente, i internetske stranice.

Pametni telefon i monitor se nalaze jedan pored drugog. Pametni telefon prikazuje ženu koja pozira sa skejtbordom. Na monitoru je prikazana ista žena sa skejtbordom. Aplikacija galerija pametnog telefona prevlači različite fotografije koje se takođe prikazuju na ekranu monitora. Pametni telefon i monitor se nalaze jedan pored drugog. Pametni telefon prikazuje ženu koja pozira sa skejtbordom. Na monitoru je prikazana ista žena sa skejtbordom. Aplikacija galerija pametnog telefona prevlači različite fotografije koje se takođe prikazuju na ekranu monitora.
A monitor sits on top of a desk and is split into left and right sides. The left side is brightly lit while the right side is very dark. Above the screen is a slider icon with a sun on the left and a moon on the right. A monitor sits on top of a desk and is split into left and right sides. The left side is brightly lit while the right side is very dark. Above the screen is a slider icon with a sun on the left and a moon on the right.

Optimalna osvijetljenost, optimalni užit

Prilagodljiva slika

Senzacionalna slika, danju ili noću. Senzor prepoznaje okolno osvjetljenje kako bi automatski podesio svjetlinu pomoću adaptivne slike. Čak i na jarkoj dnevnoj svjetlosti gledajte tamne i krhke drame, bez potrebe da žmirkate ili naprežete oči da biste vidjeli sliku.

Prednja strana monitora prikazana je na vrhu stola. Dvije kružne ikone koje predstavljaju položaj dva ugrađena zvučnika pulsiraju na donjoj lijevoj i desnoj strani monitora. Prednja strana monitora prikazana je na vrhu stola. Dvije kružne ikone koje predstavljaju položaj dva ugrađena zvučnika pulsiraju na donjoj lijevoj i desnoj strani monitora.

Bogat zvuk, realni doživljaji

Prilagodljiv zvuk

Sa ugrađenim zvučnicima, M5 pruža bogate i realistične zvukove za imerzivniji sveukupni doživljaj. Plus, funkcija prilagodljivog zvuka prilagođava zvuk na osnovu raznih situacija sa sadržajem, od govora, muzike, do ambijentalne buke, pružajući profinjenije i ugodnije zvukove za svakog slušaoca.

Otkrijte skrivene strane igrica

Ultraširoki pregled igre

Fokusirajte se na pobjedu. Podesite svoj ekran na 21:9 da otkrijete skrivene oblasti u scenama igre uz pomoć ultraširokog pregleda igre. Sada kada igrate fudbalske utakmice, možete vidjeti veći dio terena do stativa. A u igrama vožnje imate prirodan i sveobuhvatan pogled na put ispred sebe.

*Dostupnost je ograničena na izvorne uređaje koji podržavaju izlaz 21:9. *Može funkcionisati različito, ovisno o vrsti igrice ili sadržaju koji se gleda.

Uključite i gledajte

Auto Source Switch +

Bez prebacivanja. Uz Automatic Source Switch Plus, Vaš ekran detektuje nove povezane uređaje čim se oni uključe i pokazuje tačan signal. Nema više pretraživanja pravog ulaza na meniju.

Specifikacije

 • Zakrivljenost ekrana N/P
 • Format slike 16:9
 • Svjetlina (Standardno) 250 cd/㎡
 • Statički omjer kontrasta 3,000:1(Typ.)
 • Rezolucija 1,920 x 1,080
 • Vrijeme odziva 4ms(GTG)

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, SLOVENSKI, TURSKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, NJEMAČKI, NIZOZEMSKI, ŠVEDSKI, DANSKI, NORVEŠKI, FINSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, Estonski, RUSKA, Ukrajinski, Kazak, ŽIDOVSKA, ARAPSKI, Indonezijski, PERZIJSKIH, Vijetnamski, KINESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.